Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2019
- 4.474
- 2.985
- 1.148
Bu menajer zamaninda fbyle tas tas gecip gelmeyen herif degilmi.Kendisi gelmedi topcusunu da getirtmez buraya oysa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen oBu menajer zamaninda fbyle tas tas gecip gelmeyen herif degilmi.Kendisi gelmedi topcusunu da getirtmez buraya oysa
Bazı şeyler zekalarina hakaret etme noktasına getiriyor ama yapacak bisey yokMuani, Rashford, Sane gibi isimlere forumda çöp muamelesi yapılıyordu. Adı sanı duyulmamış bir kuzey-doğu avrupalı gelse sevinçten havaya uçarlar.
DeğilBu menajer zamaninda fbyle tas tas gecip gelmeyen herif degilmi.Kendisi gelmedi topcusunu da getirtmez buraya oysa
şuan kalp rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakıma alınmış
Gökhan Dinç açıkladı, yönetim kutlamaya katılmadan gitmesine kızmış o sebeple kutlamada da anılmamışCiddi mi
Durumu iyimis galiba, oyle okudum az once. Futbolculugu aklima geldi, ne guzel bir stili vardi.şuan kalp rahatsızlığı nedeniyle yoğun bakıma alınmış
Bunları bertaraf edebilmenin en güzeli kiralık sözleşme.Bence yüksek meblağlı kontratlarda kiralık fonksiyonunu çıkartmak eniyisi .Cuesta kiralık olmuş olsa yenilermisin?Icardi memnun kaldın zorladın bonservisini aldın.Sistem bu olmalı.Dünyanın hiçbir organizasyonunda transfer başarısı yüzdesi, yüksek oranlar ile garanti edilemez.
Tüm analizlerin sonucunda aranan profile %100 uyan bir oyuncu alırsın, yine tutmayabilir.
Dolayısıyla bir transferin hatalı olduğunu, işin sonucunda yorumlamak kolaydır.
Ancak sürecin başlangıcına bakmalıyız.
Örneğin sonuca bakarsak, Angelinho, Zaha, Tete, Frankowski transferleri başarısız transferlerdir değil mi?
Bana göre değil işte. Bunlar 'tutmayan' transferlerdir.
Cuesta ise boru gibi başarısız bir transferdir mesela. Başlangıcıyla, sürecin tamamıyla ve sonucuyla. Göz göre göre. Aurier de öyleydi (daha az maliyetli ve 6 aylık bir pansumandı gerçi, bu yönüyle daha az hasar bıraktı).
Bu sebeple son 3 senede Cuesta gibi 20 tane transferi vardır diyemeyiz bence Gs'ın.
Acaba o mevzu uzadigi icin mi 30 dakika dj kenan show izlettiler bizeGökhan Dinç açıkladı, yönetim kutlamaya katılmadan gitmesine kızmış o sebeple kutlamada da anılmamış.
ama dortmundaki halini bulmak lazım.Arsenalda da iyidi ama dortmunda bir başkaydı benceDurumu iyimis galiba, oyle okudum az once. Futbolculugu aklima geldi, ne guzel bir stili vardi.
Bulamayız da şu Rijeka’daki çocuğu alıp riske girilebilir