Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhan Dinç açıkladı, yönetim kutlamaya katılmadan gitmesine kızmış o sebeple kutlamada da anılmamış.
Bu dogruysa sportif as toptan istifa derim.

Adamin cocugu rahatsizlanmis.
Modernize edilmis süt güğümü daha onemli degil

Sanki muazzam bir seramoniydide, renault reklami falanlar...

Bulamayız da şu Rijeka’daki çocuğu alıp riske girilebilir

Bu işin en makulü Arjantinliler de işte hepsini topladılar, Matsu kaldı bir

Alvarez gibi bir über yeteneğin baz maliyeti 16 m euroydu
arjantin pazarını ı son dönemde city önderliğindeki ingiliz kulüpleride sömürüyor.Son hatırladığım echeveriyi aldılar riverdan sağlam paraya

Bulamayız da şu Rijeka’daki çocuğu alıp riske girilebilir

Bu işin en makulü Arjantinliler de işte hepsini topladılar, Matsu kaldı bir

Alvarez gibi bir über yeteneğin baz maliyeti 16 m euroydu
Sen Fiorentina'dan giden cocugu diyorsun demi?

çocuk o sakat haliyle oynamasa YANMIŞTIK

bu çocuğa bile laf edildi GERİZEKALILAR tarafından!

bu kulupde futbol şube açısından şuan laf edilecek 3 kişi var

1 dursun özbek hatipoğlu yüzünden
2 hatipoğlu başlıca sebep
3 teknik direktör avrupa ve planlama yüzünden

geri kalan kimseye bu taraftar laf edemez cuesta dahil

zorlamı aldılar alan hatipoğlu ve teknik elemanımız

Sen Fiorentina'dan giden cocugu diyorsun demi?
Yok ya Julian

10-25 bandına bayağı Arjantinli Avrupa yaptı son bir kaç yılda

Hani Medina’ya falan girmiyorum o 3.5a gitmişti

Çok da iyi uyum da sağlıyor geneli

Kuzey ve Doğu Avrupa iyi olsa da çok yetenekli olmuyorlar

Edit: Rijeka’dakini diyorsan aynen o

Bizim yerlilerimiz pırlanta gibiler

son yılların en iyi türk rotasyonuna sahibiz

en son selcuklu buraklı dönem böyleydi

erende cuk oturdu

hem karakter hem enerjileri müthiş

bir tane bile horoz yok

bi kerem d den şüpheleniyordum saraya çok yardım ediyormuş demek o da iyi bir insan

en son bir tane horoz vardı kerem a oda gitti

yerli olarak gökhan sazdağı ve bi kaç genç yeterli

hiç berkeye merkeyede ihtiyaç yok
acayip negatif hava alıyorum o çocukdan

Yok ya Julian

10-25 bandına bayağı Arjantinli Avrupa yaptı son bir kaç yılda

Hani Medina’ya falan girmiyorum o 3.5a gitmişti

Çok da iyi uyum da sağlıyor geneli

Kuzey ve Doğu Avrupa iyi olsa da çok yetenekli olmuyorlar

Edit: Rijeka’dakini diyorsan aynen o

Fruk denilen heriften bahsetmistim su Rijeka'da oynayan.

Arjantinli genc oyuncular genelde Brezilyalilardan ucuz oluyor, ama bizden orayi takip eden yoktur buyuk ihtimal.

Bizim takima biraz daha teknik oyuncular lazim olacak seneye ama merak ediyorum kimleri bulup getirecekler. Umarim yine menajer onerisiyle transfer yapmaya calismazlar.

Bizim yerlilerimiz pırlanta gibiler

son yılların en iyi türk rotasyonuna sahibiz

en son selcuklu buraklı dönem böyleydi

erende cuk oturdu

hem karakter hem enerjileri müthiş

bir tane bile horoz yok

bi kerem d den şüpheleniyordum saraya çok yardım ediyormuş demek o da iyi bir insan

en son bir tane horoz vardı kerem a oda gitti

yerli olarak gökhan sazdağı ve bi kaç genç yeterli

hiç berkeye merkeyede ihtiyaç yok
acayip negatif hava alıyorum o çocukdan
Yerli oyuncular iyi yerli taraftarlar için aynısını söyleyemem. İcardi için yapılanlar, Yunus'a sözleşme imzalamayınca sakatlığında kasığına para sıkışmış diyenler. Acayip şımarmışlık var taraftarda. Başarı kültürü vs değil bu, vefasızlık.

Dünyanın hiçbir organizasyonunda transfer başarısı yüzdesi, yüksek oranlar ile garanti edilemez.

Tüm analizlerin sonucunda aranan profile %100 uyan bir oyuncu alırsın, yine tutmayabilir.

Dolayısıyla bir transferin hatalı olduğunu, işin sonucunda yorumlamak kolaydır.

Ancak sürecin başlangıcına bakmalıyız.

Örneğin sonuca bakarsak, Angelinho, Zaha, Tete, Frankowski transferleri başarısız transferlerdir değil mi?

Bana göre değil işte. Bunlar 'tutmayan' transferlerdir.

Cuesta ise boru gibi başarısız bir transferdir mesela. Başlangıcıyla, sürecin tamamıyla ve sonucuyla. Göz göre göre. Aurier de öyleydi (daha az maliyetli ve 6 aylık bir pansumandı gerçi, bu yönüyle daha az hasar bıraktı).

Bu sebeple son 3 senede Cuesta gibi 20 tane transferi vardır diyemeyiz bence Gs'ın.
Angelinho ve frankowsky tutmayan transfer değil, başarısız transferdir. Ama yönetime yazan başarısız transfer değil, hocaya yazan başarısız transferdir. 3lu 4lu karar vermeyip iç ettiği oyuncular. Cuesta auer falan hem hoca hem yönetimin başarısız transferi. Zaha ve tete de de yonetilemeyen bir durum söz konusu, hadi zahanin karakteri böyle falan deriz ama oynatan adam nasıl oynattı bir, takım içi gruplaşma varken çözüm göndermek mıydı iki, alırken karakteri bilerek almıyor musun üç. Tete oynatilmadi, kağıt üzerinde para kazandırdı gitti

Dünyanın hiçbir organizasyonunda transfer başarısı yüzdesi, yüksek oranlar ile garanti edilemez.

Tüm analizlerin sonucunda aranan profile %100 uyan bir oyuncu alırsın, yine tutmayabilir.

Dolayısıyla bir transferin hatalı olduğunu, işin sonucunda yorumlamak kolaydır.

Ancak sürecin başlangıcına bakmalıyız.

Örneğin sonuca bakarsak, Angelinho, Zaha, Tete, Frankowski transferleri başarısız transferlerdir değil mi?

Bana göre değil işte. Bunlar 'tutmayan' transferlerdir.

Cuesta ise boru gibi başarısız bir transferdir mesela. Başlangıcıyla, sürecin tamamıyla ve sonucuyla. Göz göre göre. Aurier de öyleydi (daha az maliyetli ve 6 aylık bir pansumandı gerçi, bu yönüyle daha az hasar bıraktı).

Bu sebeple son 3 senede Cuesta gibi 20 tane transferi vardır diyemeyiz bence Gs'ın.
Yahu reis şu yapılan rezillikleri ne olur hafifletmeyin.
Frankda en az guesta kadar başarısız transferdir.

Zaha dediğimiz adam zaten düşüşdeydi.Öyle abartıldıki sanki ibrahimoviç alınıyor.Sonuçta manchesterde hiç oynayamayan bir adam.İYahu yok o istemiş yok bu istemiş hepsi palavra.İyi olsa havada kapar ingiliz takımları.Arkadaş bu işle ilgilenen bu klüpten bu yüzden para alan adamlar ne iş yapar.O paraları neden alır.Bunun için almıyor mu.

Zaha gelmeden 10 maşını izlesen analiz etsen almazsın arkadaş.
Ahmet kutucuya verilen bonservis rezillikdir.
Saraya 20 milyon vermek rezillikdir.
Jelert verlen o kadar bonservis rezillikdir.
Eren elmalı geldi.Jakopsun sakatlık durumu unutuldu.Kaç maç kaçırdı adam.Eren olmasaydı muhtemelen bir as sol bek daha bakılacaktı..
Tete hadi bonservisi elinde genç yıllık ücret yüksekde olsa denersin.
Angelinho iyi adammışda sisteme uymamışda .Tutmayan falan değil başımızdakiler için sapına kadar başarısız transferdir.

Evet her transfer tutacak diye bieşey yok.Ama bizdeki başarı oranı rezalet.
Planlamada kötü oyuncu tercihleride kötü.Avrupada rezil sonuçlar almamızın başarısız olmamızın en büyük sebebi bu.Ekonomik olarakda çok ciddi zararları oluyor.Burada çok para harcamak sorun değil.Bence harcanmalıdırda.Ama tercihler çok sıkıntılı.
Yani senin bahsettiğin gibi öyle çok fazla bilinmezlik falan yoktu.Çatır çatır gösteee göstere çok ciddi çok fazla başarısız transferler mevcut.Bence tutmayan transferde başarısız transferdir.

Fruk denilen heriften bahsetmistim su Rijeka'da oynayan.

Arjantinli genc oyuncular genelde Brezilyalilardan ucuz oluyor, ama bizden orayi takip eden yoktur buyuk ihtimal.

Bizim takima biraz daha teknik oyuncular lazim olacak seneye ama merak ediyorum kimleri bulup getirecekler. Umarim yine menajer onerisiyle transfer yapmaya calismazlar.
Aynen o, çocuğun oyun görüşü aşırı iyi, ne kadar eder bilmiyorum tabii

Lindström de denenebilir bence alınacak kıvama geldi artık

Tjk Ekvadorun en iyi iki adamını aldı mesela ama cacık yok

Arjantin pazarı bu noktada en iyisi çünkü Brezilyalılar menajer üçgeninde hep

Gardi’ye bağlıyız ya bizimkiler scout oyuncularını alamazlar

En geniş transfer bütçeleri Urfalı bir yetersize denk geldi utanması da olmayınca istifa da etmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt