Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni en çok sinir eden bu eski açıktaki kişilerin takipçisi var ama hiç konuşuyorlar mı gsyiad'ın tamamen siyasetin adamları oldukları klübü kendi aralarında paylaşmaya çalıştıklarını.Badem bıyıklı neden transfer yapabildiğini ve istifa ettirilemediğini metin öztürkün neden istifa ettirilemediğini bahsettiklerini sanmıyorum.
Bu muhabbetler gelince " arkadaslar biz gazeteci degiliz, sadece sizin kendi aranizda konustuklarinizi bir kanalda konusan kisileriz" diyip asla igne batirmiyorlar

Bernardo ve sane aynı mevki mi?
degil sergen'cim . bernardo sag odakli olsa da gezgin bir tipoloji.
sane sol odakli . bir donem sagda denendi ( kendisinden bir *robben cikaririz planiyla, basarili olunamadi ) .
(diger baslikta dun kismen deginmistim, flick,nagels bazli doneme dair sane kullanimi) .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

degil sergen'cim . bernardo sag odakli olsa da gezgin bir tipoloji.
sane sol odakli . bir donem sagda denendi ( kendisinden bir *robben cikaririz planiyla, basarili olunamadi ) .
(diger baslikta dun kismen deginmistim, flick,nagels bazli doneme dair sane kullanimi) .

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .
Reyis ben samet n.

Sezon bitti bi planlama bekliyoruz artık senden

Bu sene lig - avrupa kim pres yaptı ise hep sonuç aldı. En iyisinden en kötüsüne her takım sonuç aldı. Press kırıcı oyuncular almalıyız. Özellikle Sara sakatlıktan sonra çok kötüydü. Torreira zaten boydan kaybediyor. BAY normal şiddette gelen topu dahi 1 metreye dürtüyor. Yunus çok iyiydi. Mertens çok güçsüz olduğundan ne top saklayabildi ne de dripling. Abdülkerim her topu panikle rakibe dikip daha kötü yakalamamıza sebep oluyordu. Berkan'i yazmaya gerek yok.

Bu sene lig - avrupa kim pres yaptı ise hep sonuç aldı. En iyisinden en kötüsüne her takım sonuç aldı. Press kırıcı oyuncular almalıyız. Özellikle Sara sakatlıktan sonra çok kötüydü. Torreira zaten boydan kaybediyor. BAY normal şiddette gelen topu dahi 1 metreye dürtüyor. Yunus çok iyiydi. Mertens çok güçsüz olduğundan ne top saklayabildi ne de dripling. Abdülkerim her topu panikle rakibe dikip daha kötü yakalamamıza sebep oluyordu. Berkan'i yazmaya gerek yok.

o iş leminanın gelmesiyle bitti

lemina sadece atak kırmada değil atak olgunluğunda bize çok büyük fayda sağladı

torreira o görevi iyi yapamıyordu

lemina gelince davinsonla apoda o konuda rahatladı lemşna müthiş alan açıyor geride atak başlangıcında onlarında verimi arttı açtığı alanlar sayesinde
tek paslada baskıyı kırıyor

mithiş oldu lemina işi müthiş eksik parçaydı

lemina -torreira varken

10 numaraya eski usul bol skorer asistci rahatlıkla oynatabilirsin hagi gibi

varmı öyle bir adam bilmiyorum pek kalmadı ama varsa CUK oturur özellikle lig için

CL de sökmez o iş

lemina gelince davinsonla apoda o konuda rahatladı lemşna müthiş alan açıyor geride atak başlangıcında onlarında verimi arttı açtığı alanlar sayesinde

mithiş oldu lemina işi müthiş eksik parçaydı
Lemina öncesi 26

Sonrasında 7 gol mü ne yememiz zaten net gösterge

lemina gelince davinsonla apoda o konuda rahatladı lemşna müthiş alan açıyor geride atak başlangıcında
Seneye 2 maç üst üste kaldırır mı emin değilim. Seneye çok koruyarak oynatmalıyız. Gelecek sezon için beni en çok düşündüren şey Lemina'nin sağlığı.
Zaten nazar değmesin diye hiç yazmak istemedim ama bu sene en korktuğum Davinson veya Osimhen'in kas sakatlığı idi çok şükür olmadı.
Galiba teknik ekibin hakkını vermeliyiz. Bu sene kas sakatlığı yaşamadık.

teknik elemanımızın bunu görmesi 2 buçuk yıl sürdü

o da başka bir konu

onuda zorla gördü

sonra niye eleştiriyorsun diyorlar

ben eleştirmeyeyimde kim eleştirsin ya

fıtık olduk bunu anlatana kadar

lemina avrupada olsa biz lider bitirirdik
ordanda yürür giderdik!

düşündükce sinirlerim zıplıyor

Lemina tek başına dominasyon. Lucas ayakları oyun görüşü çok iyi ama mesela Lemina gibi domine edemez. Lemina bambaşka bir şey.

teknik elemanımızın bunu görmesi 2 buçuk yıl sürdü

o da başka bir konu

onuda zorla gördü

sonra niye eleştiriyorsun diyorlar

ben eleştirmeyeyimde kim eleştirsin ya

fıtık olduk bunu anlatana kadar

lemina avrupada olsa biz lider bitirirdik
ordanda yürür giderdik!

düşündükce sinirlerim zıplıyor
12 kişiyle mi oynayacağız demesi vs yeni olay. Başarılarını takdir ediyorum, seviyorum da ama bazı tavırları maalesef mazur görülemeyecek şeyler istifa mevzusu vs. Taraftar yapar, hata da yapar ama taraftar ile alay edemezsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt