Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.353
- 2.988
29 olum o da
Bırakmaz Tottenham
daha genç duruyordu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
29 olum o da
Bırakmaz Tottenham
Bunlar burayı okuyor bence zatensuzukiyi ilk ben yazdım banane
olum bu hem siyahi hem japon ve kaleci
tam red flag
Sarayı satıp bennacerimi çekerim Marsilya almayacaksa
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vallah Clyi belirleyecek şey sol stoper ve sağbek şuan itibari ile 6 noyu demiştik o oldu
şimdi sol stoper
apoya güvenip yol çıkarsa oradan minimum 10 gol yeriz o da iyimser bir rakam
rakiplerin alayı tüm hucum organizasyonlarını apo üzerinden yaptı avrupada Rigas dahil
yani şunu görememek için MAL olması lazım bir insanın
hertürlü başabaş kapışırız şu kadroyla bile ama apo işi çok önemli
sağbeke boey gelirse orası oklenir ama sol stoper olayı çok sıkıntı
Hocam bu turnuvalarda buyuk takimlarq karsi Akhisar'daki underdog moduna geciyo. O zaman daha planli, daha konsantre maclar cikartiyor. Ama AZ , Malmo gibi takimlar karsisinda Galatasaray hocasi oldugunu hatirlayinca bocaliyor.çok korkutucu takımlar var lan prag, usg, oly tam okan hocama göre
![]()
Eren gelince daha iyi oldu heis Jacob çok defanstan anlıyan bi tip değil
DuruyorUCL'de verilen bir para vardı. Mesela 20. isen 20 × 1.1 filandı.
O hâlâ duruyor mu ve duruyorsa kimlerin üstünde oluruz?
Bence tam tersi. Jacobs daha iyi defansci. Eren'in enerjisi daha yuksek olsa da defansif hamleleri her zaman dogru olmuyor. Apo ile daha iyi anlasanin Eren oldugunu soyleyebilirim ama.Eren gelince daha iyi oldu heis Jacob çok defanstan anlıyan bi tip değil
avrupada erende kurtarmaz
apo acayip alanını boşaltıyor
kayseri bile son maç 3 tane atak yaptı üçüde apo üzerinden
clde haşamat ederler adamı
zayıf halka buldumu affetmezler hele büyğk takımlar
Anadolu hocalari yetersiz degiller aslinda. Cogu zayif noktalari tespit etmekte zorlanmiyorlar ama tembeller ve maclara bir puan icin cikiyorlqr. Her maca ayni konsantrasyonla cikip azcik disiplinli oynayanlarin ligde ilk 5'e girmemesi imkansiz. Ha bir de ligin ikinci yarisinda mac satmazlarsa.bu arada not ekleyeyim kayserinin hocası müthiş hoca adama orada 10 puanını verdim
tam avrupa hocası adam orayı çok iyi çalıştı ama güçleri yetmedi
en azından doğru tdlik yaptı
Papara kullanıyordum bu arada bazı internet alışverişinde kolaylık oluyordu![]()
Sneijder Hagi tarzı bir adam hep var gönlümde uzaklardan asacak bir adam lazım bencedelemina -torreira varken
10 numaraya eski usul bol skorer asistci rahatlıkla oynatabilirsin hagi gibi
varmı öyle bir adam bilmiyorum pek kalmadı ama varsa CUK oturur özellikle lig için
CL de sökmez o iş