Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tolunay bi program da geri dönecek oyuncular ile ilgili yorum yapıyor..neyse işin asıl odak noktasını anlatayım..

Halil Dervişoğlu mükemmel bi oyuncuymuş.. Galatasaray onu doğru kullanamamış.. bizim evladımızmış halil.. bi ümit milli maçında hat trick yapmış falan

Bu programları izlerseniz zehirlenirsiniz..

Okan da bu kafadan epey gitti.. 12 kişi mi oynayacağız diyen bi düşünce sisteminden biz yazın transfer bekliyoruz

İnanın gram ümitli değilim.. daha eksiğinin ne olduğunu bilmiyor..oyuncu seçimleri yanlış..

Gardi..Osimhen i bize hediye etmese bu yıl elden gitmişti..

Osimhen geldiği halde ortasaha da adam yokken 12 kişi mi oynayacağız diyen birine taraftar olarak zorla Lemina yı biz aldırdık..

Yaz transfer döneminden hala umutlu olan var mı ciddi soruyorum.. mesele para değil futbol zekasından bahsediyorum
Hikayeyi bilmeden eleştiriyorsun da Halil Tolunayla parladı ve o dönem MTye kadar yükseldi adam kendi oyuncusunu över yani.

Barış Alper Yılmaz’ı da piyasaya salan Tolunaydı, ümit milli kariyerindeki iki oyuncudur yani bunlar, övebileceği ve en net yorum yapacağı adamlar.

12 kişi mevzusunu da Okan Osimhen gelmeden önce söyledi o da hatalı

Transfer döneminden de çoğu kişi bir şey beklemiyor

evet challenge başlıyor

100 m euro bütçe veriyorum

Barış, Osi, Muslera, Mertens gitti

Dilediğiniz gibi harcayın kime kaç verdiğinizi belirtip

Gelecek senenin takımını kurun
Lunin
Boey Sanchez Pavlovic Eren
Lemina(Sara) Torreira
Yunus. Baumgartner Ndoye
Hojlund
Hojlund 38m
Ndoye. 22m
Baumgartner 18m
Pavlovic 20m
Lunin 12m
Boey kiralık+opsiyon

Benfica’dan aldıkları Leonardo 17; Miteovic 19 atmış. Bir de 25 maç oynamamış bile bunlar. İlginç cidden, bakıldığı zaman forvetleri iş yapıyor. Daha bütçeleri hazine daha onaylamamış bu arada. İlk senelerinde 350 falan harcadılar da geçen sene 100’de kaldılar. Bütçe ikisini karşılar mı beklemek lazım gibi geldi bana.
Club world cup oynayacaklar ya ona adam yetiştirmeye çalışıyorlar. Geçici lisansla Benzemayı bile istemişler İttihad’da

Serbest bir herifi indirin bari sonra oraya buraya gidince ahlayıp vahlıyorsunuz

Benim kuzenimde bagdat caddesinde oturuyor.3000-5000 kişi ya var ya yoktur

Çelsi kepa için 5m istiyomuş al gel hemen

Boeyi de kirala beleşe

Stopere de apoyla rotasyona girecek birini al hallet kaleyi savunmayı

Os da tor lemina devam kaandır berkandır rotasyon olsunlar 1 tane u23e uyacak yabancı al tor la leminaya 1.alternatif olacak birisini

Geriye kalan tüm parayı da 2 kanat,10no ve fw için kaliteli isimlere harca bitti gitti

Nando gittiği an kaleci belli olmalı ancak yönetim bekleyecek biliyoruz. Nasıl bir facia yaşatacaklar bize bakalım bu dönem.

Osimhen'in 30 hazirana kadar kontratı var bizle osimhenle anlaşırlarsa bizle de anlaşmaları gerekmiyor mu
Bilmiyorum reis fikrim yok ama salarız yani öyle bir zorluk çıkarmayız

Genelde anlaşmalar sezon sonuna olur hukuksal karşılık olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt