Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.665
- 37.101
- 3.798
300 bin diyor puhahahahahahah
Yok artık bu kadar da algı işi olmaz kesin buna da böyle talimat vermişler 10 bin kişi bile yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
300 bin diyor puhahahahahahah
Hikayeyi bilmeden eleştiriyorsun da Halil Tolunayla parladı ve o dönem MTye kadar yükseldi adam kendi oyuncusunu över yani.Tolunay bi program da geri dönecek oyuncular ile ilgili yorum yapıyor..neyse işin asıl odak noktasını anlatayım..
Halil Dervişoğlu mükemmel bi oyuncuymuş.. Galatasaray onu doğru kullanamamış.. bizim evladımızmış halil.. bi ümit milli maçında hat trick yapmış falan
Bu programları izlerseniz zehirlenirsiniz..
Okan da bu kafadan epey gitti.. 12 kişi mi oynayacağız diyen bi düşünce sisteminden biz yazın transfer bekliyoruz
İnanın gram ümitli değilim.. daha eksiğinin ne olduğunu bilmiyor..oyuncu seçimleri yanlış..
Gardi..Osimhen i bize hediye etmese bu yıl elden gitmişti..
Osimhen geldiği halde ortasaha da adam yokken 12 kişi mi oynayacağız diyen birine taraftar olarak zorla Lemina yı biz aldırdık..
Yaz transfer döneminden hala umutlu olan var mı ciddi soruyorum.. mesele para değil futbol zekasından bahsediyorum
Luninevet challenge başlıyor
100 m euro bütçe veriyorum
Barış, Osi, Muslera, Mertens gitti
Dilediğiniz gibi harcayın kime kaç verdiğinizi belirtip
Gelecek senenin takımını kurun
Club world cup oynayacaklar ya ona adam yetiştirmeye çalışıyorlar. Geçici lisansla Benzemayı bile istemişler İttihad’daBenfica’dan aldıkları Leonardo 17; Miteovic 19 atmış. Bir de 25 maç oynamamış bile bunlar. İlginç cidden, bakıldığı zaman forvetleri iş yapıyor. Daha bütçeleri hazine daha onaylamamış bu arada. İlk senelerinde 350 falan harcadılar da geçen sene 100’de kaldılar. Bütçe ikisini karşılar mı beklemek lazım gibi geldi bana.
Osimhen'in 30 hazirana kadar kontratı var bizle osimhenle anlaşırlarsa bizle de anlaşmaları gerekmiyor muClub world cup oynayacaklar ya ona adam yetiştirmeye çalışıyorlar. Geçici lisansla Benzemayı bile istemişler İttihad’da
abi manyak misiniz ne isim olur fb katilla
MasadayızMarsilya almis mi?
bu yaz kimi aldiracaksinizOsimhen geldiği halde ortasaha da adam yokken 12 kişi mi oynayacağız diyen birine taraftar olarak zorla Lemina yı biz aldırdık..
fener mitrovic e sulanır eğer salarlarsaClub world cup oynayacaklar ya ona adam yetiştirmeye çalışıyorlar. Geçici lisansla Benzemayı bile istemişler İttihad’da
Marsilya alırMasadayız
Bilmiyorum reis fikrim yok ama salarız yani öyle bir zorluk çıkarmayızOsimhen'in 30 hazirana kadar kontratı var bizle osimhenle anlaşırlarsa bizle de anlaşmaları gerekmiyor mu
Hazır önümüz kurban , kafayı komple değiştirecemNando gittiği an kaleci belli olmalı ancak yönetim bekleyecek biliyoruz. Nasıl bir facia yaşatacaklar bize bakalım bu dönem.
Kalecide acele etmemeleri lazım (Pintilik ya da kendi reklamını yapmaktan bahsetmiyorum). Ligin başlangıcını Günay kurtarır bizi.Nando gittiği an kaleci belli olmalı ancak yönetim bekleyecek biliyoruz. Nasıl bir facia yaşatacaklar bize bakalım bu dönem.