Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sportif Direktör ne abicim Ajax mı burası

Eli yüzü düzgün, güler yüzlü, kurumsal kimliğini yansıtabilen, iyi ingilizce konuşabilen bi adam ve yanında iyi bi asistanıyla gidecek alacak oyuncuyu.

Kimseden detaylı plan yapmasını istemiyoruz.

Elde düzgün bi adam olsaydı geçen sene Roma'nın sol kanat beki olan çocuk da gelmişti, Hermoso da gelmişti, ne bileyim Pavlovic falan da çoktan gelmişti.

Gidip almayı becerememek problem.
Kendi soruna kendin cevap vermişsin aynı mesaj içinde zaten.

Ayrıca futbolda devir değişti.

Orta sahan varsa varsın, yoksa yoksun.

Bu sene beke ve santrafora harcanan para bizi yok eder. Beksaray ve Forvetsaray'ız resmen. Bu takıma üst düzey 1 kanat oyuncusu ve üst düzey bir orta saha oyuncusu alınmalı.

Bi tane de Apo'yu rotasyona sokacak hızlı bi solak stoper.

Yeter.

Kendi soruna kendin cevap vermişsin aynı mesaj içinde zaten.
Blanco vs ayarı isimler için kast ettim. İhtiyacımız olan Erden Timur ve benzeri insanlar. Zamanında Haldun Üstünel de bu konuda bence çok başarılıydı. Adamın tipi bile zaten ikna etmek için bir adım önde başlatıyordu süreci.

Aynaya bakmamız gereken bir transfer dönemi:

21646 (4).webp

Blanco vs ayarı isimler için kast ettim. İhtiyacımız olan Erden Timur ve benzeri insanlar. Zamanında Haldun Üstünel de bu konuda bence çok başarılıydı. Adamın tipi bile zaten ikna etmek için bir adım önde başlatıyordu süreci.
Erden Timur keşke geri gelse ama ben kadro mühendisliği konusunda bir uzmanın işin içinde olmasını isterim. Okan Buruk kervan yolda düzülür mantığıyla gidiyor. Şimdi bir oyun ve 11 bulmuşken eklemeleri doğru yapmak gerek. Jelert üzerine Frankowski almak bu işten anlamadıklarını yeterince teyit ediyor bana göre.

Erden Timur keşke geri gelse ama ben kadro mühendisliği konusunda bir uzmanın işin içinde olmasını isterim. Okan Buruk kervan yolda düzülür mantığıyla gidiyor. Şimdi bir oyun ve 11 bulmuşken eklemeleri doğru yapmak gerek. Jelert üzerine Frankowski almak bu işten anlamadıklarını yeterince teyit ediyor bana göre.

Okan hoca bu şekilde gidiyor bu doğru eyvallah.

Zaten acilen şunun belirlenmesi lazım, Osimhen kalırsa, İcardi de kalırsa, net şekilde 2 forvet oynayacağız.

Artık 4-3-1-2 mi, 4-4-2 mi, 3-5-2 mi ne ve ne şekilde oynayacağız, buna göre elde kim var kim yok, taktik çalışmaları olsun vs her şeyin buna göre yapılmasını ben de isterim.

Tüm 3 ay yeni sezonun oyuna üzerine çalışılsın gerek sahada gerek transferde.

Elbette dileğim bu olur.

Ama sanmıyorum böyle olacağını.

Mertens'i ben de isterdim. Bu yaz bile başlayabilir. Tatilini Eylül Kasım arası yapar
Paralı yönetici + Mertens + Gardi

Size ideal akışı yazayım

Hoca bölge ve oyuncu tipi ihtiyacını verir

Sportif direktör scout ekibinin başındadır ve o profile uygun oyuncuları bulur

Hoca ile tekrar görüşülür ve uygun olanları seçer

ET gibi yöneticiler gider oyuncuyu ikna eder

Başkan son onayı verir transfer gerçekleşir

Peki bizde nasıl oluyor? İlk 3 adım gerçekleşiyor dörtte Hatip alamıyor sonra gidiyor menajerlere orta saha defans önerin diyorlar. İstenen oyuncu profillerinde bu kadar fark olmasının sebebi de bu.

Ha sizin sportif direktör isteğiniz ikinci adım ise mantıklı olabilir ki Campos falan zaten öyle çalışıyor da Branco gibiler değil yani.

Sportif Direktör ne abicim Ajax mı burası

Eli yüzü düzgün, güler yüzlü, kurumsal kimliğini yansıtabilen, iyi ingilizce konuşabilen bi adam ve yanında iyi bi asistanıyla gidecek alacak oyuncuyu.

Kimseden detaylı plan yapmasını istemiyoruz.

Elde düzgün bi adam olsaydı geçen sene Roma'nın sol kanat beki olan çocuk da gelmişti, Hermoso da gelmişti, ne bileyim Pavlovic falan da çoktan gelmişti.

Gidip almayı becerememek problem.

Hatipoğlu gidip konuşsaydı Morata da gelmezdi. Kavukcu belli ki becerisi var. En azından güvenebileceğimize dair sinyaller verdi. Hatipoğlu falan telefondan mesaj bile atmamalı kimseye.
kendini tarif etmissin

Mehmet özbek den sonra bi tur da levent nazifoglu yapar transferleri

Bu böyle adnan sezgin’e kadar gider

Taraftardan çok polis var. Bizim stadyuma getirdikleri 35k polisi kutlamalara getirdiler herhalde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt