- 31 Aralık 2015
- 14.830
- 9.699
- 1.588
Öyle bir şey yaşanırsa feramuz Konya'dan coşkun ağabeyi pıçaklamaya gider.Eyvah Coşkun ağabeyin ahını aldık. 4 5 sezon şampiyon olamayacağız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Öyle bir şey yaşanırsa feramuz Konya'dan coşkun ağabeyi pıçaklamaya gider.Eyvah Coşkun ağabeyin ahını aldık. 4 5 sezon şampiyon olamayacağız.
Başak maçından sonra kutlamalar olabilir o yüzden çağırmıştır herhaldeOsimhen kabileyi çağırmış komple gidecem dediğinde taraftar arbedesine karşı kabileyi salacak heralde![]()
Riyada istanbul aktarmalı geçiyorlardır herhaldOsimhen kabileyi çağırmış komple gidecem dediğinde taraftar arbedesine karşı kabileyi salacak heralde![]()
Bilmiyorlar bence cünkü Okan hoca dha dün kalacagina inaniyoruz dediBize soylemesinden ziyate yonetim ve teknik heyetin bilmesi daha onemli. Ki biliyorlardir da acikcasi eger karar vermisse.
Afrikali cok oyuncu dedigin gibi. O nedenle asla hor gorecegim bir durum degil. Hatta drogba ic savas mi ne bitirdi adam halk kahrami orada. Sadio mane liverpool zamani vardi videolar, cogu iyi kazanan afrikali oyle.
Aslinda turkiye zenginlerinin yapmasi gerekenleri yapiyorlarda, burda acgozlulukten hepimiz vergi kilifinda cekiyoruz o yuku- buna hatta ve hatta kismen futbolcu maas vergilerinin takimlara geri iade konusu bile hepimize yansiyordur bence.
Ben inanmiyorum bunaBilmiyorlar bence cünkü Okan hoca dha dün kalacagina inaniyoruz dedi
Öncelik değilmiş Lunin
Osi tamam kalıcam deseBen inanmiyorum buna
Yonetimde isterse planimiz kaynagimiz hazir modunda takiliyor.
Bana bizi ayakta uyutuyorlar gibi geliyor acikcasi
Hoca Şövalye, Allison, Oblak ve Courtois gibi isimleri öne koymuştır muhtemelenşövalye mi öncelik
Firmalar bunu kabul ediyorsa iyi, en azindan paralari toplayalim.Mevcutları kola alıp göğüste başka firmalarla devam etme mevzusu bayağıdır var.
Socar kola geçecek aynı bedelle ama Turkcell anlaşması tamamlanırsa. Sixt de aynı şekilde kol ya da arkaya geçecek.
Antony delisi kendine geldi, burayi gelir mi bilemem ama.Antony ya da Sancho’yu denesek mi
buna henüz bir şey diyemiyorum çünkü son 1 aydır verdikleri izlenim - "Kalmak isterse, biz hazırız"Osi tamam kalıcam dese
Bizimkiler Osi ve Napoli ile anlaşıp alamazlar.
Bunun farkında olmak lazım
Çok iyimsersinbuna henüz bir şey diyemiyorum çünkü son 1 aydır verdikleri izlenim - "Kalmak isterse, biz hazırız"
böyle bir süreç yaşanır ve patlarsa - bunun altından kalkamazlar.
iyimserden ziyade aksini söylemek için somut bir şey bekliyorum diyeyim. yoksa bu yönetimdeki sportif AŞ uzantısına ve GSYİAD ellerine saydırabileceğimiz satırlar çok var.Çok iyimsersin
Bu sene yaşanan skandalları alt alta yazsam neler yaşamışız dersin
Bu yönetimin dünya umrunda değil, liyakat sıfır ve kendilerini de sorumlu görmüyorlar.