Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence gidecek ama evet gidicem demesi iyi olur, yine de zor iş

Adam Nijerya’nın en fakir bölgelerinden birisinde doğmuş o bölgeyi tek başına besliyormuş, para için dahi gidecekse ben kendisinden.razıyım.
böylesine karakterli oyuncular için, charitylere bağış yapmak ve vatanındaki fakir insanlara yardımcı olmak bir nevi hayat amacı gibi bir şey. gitsin 2-3 sene 70-80 milyonunu kazansın. hastasıyız.

2-3 sene sonra avrupa'ya döner, eğer dursun hala ortada yarışacak bir gs bırakmışsa, bizden başka bir takıma da gitmez zaten.

böylesine karakterli oyuncular için, charitylere bağış yapmak ve vatanındaki fakir insanlara yardımcı olmak bir nevi hayat amacı gibi bir şey. gitsin 2-3 sene 70-80 milyonunu kazansın. hastasıyız.

2-3 sene sonra avrupa'ya döner, eğer dursun hala ortada yarışacak bir gs bırakmışsa, bizden başka bir takıma da gitmez zaten.
düşününce bu adamın Hatipoğlu / Kavukçu ile tanışığ muhattap olup Erden Timur ile olmamış olması ne büyük farklılık aslında.

baktığında icardi'nin parayı seçmeme konusunda arabistan dinamikleri haricinde Erden Timur faktörüde büyüktü bana göre.

morata ayrılmak istiyorum demiş
güle güle dostum

GSYİAD'ın şampiyonluk kutlaması Jose Mourinho’nun konakladığı Four Seasons Hotel Bosphorus’da gerçekleşecek.

morata ayrılmak istiyorum demiş
güle güle dostum
1748426863409.webp

* Pavlidis - Schick - Sorloth - Samu

Osimheni alamazsan basıcan 25-30 m arası bu 4ünden birine

Hangini getirirsen getir yine kral olur

* Sem Stejin diye bir eleman var twente de 10 numara . Daha 23 yaşında. Bu sene neler yaptı neler :tbr:

Alıcaksın 7-8 senen garanti. 15-20 arası hallolur gibi.

Araplar futbolun iyice içine ettiler ! Finansal fair play sadece bize ve Avrupa'ya mı var !

Osimhen bu paralara tabii ki hiç bir futbolcu hayır diyemez Rezillik!
Finansal Fair play ne alaka? O zaten Avrupa'ya ait olan birsey, UEFA tarafindan getirilmis bir kanun.

Icardi üzerinden martineze gittigimize eminim kapıcı için ama kapiciya 10 milyon maaş verilmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt