Evren Caglayan
10 Numara!
- 22 Eylül 2014
- 16.531
- 12.030
- 1.418
İlkay gelir gidecek kapisi kalmadi ya arabistan ya turkiye bakalim kime cakacaklar bizemi koça mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç bilmiyorum.İlkay yabancı olabilir mi? Mesut yerlimiydi
kuraldan önce yerli sayıldığı için yerli sayılıyor.Yusufun durumu farklı o kuraldan sonra seçimi yaptığı için yabancı sayılıyorİlkay yabancı olabilir mi? Mesut yerlimiydi
nacizane , ^maradona disinda ,okan hocanın vücut yapısını ben birebir maradonaya benzetiyorum
thomas hassler ilk intertota da bursasporu finalde tek başına elemişti resmen.Karsliruhe ile sanırım.O sene ki intertoto şimdiki konferans kupası gibi birşeydi.Diğer finalist intertotodan gelen diğer finalist bordo intertotdan gelip bayern ile uefa finali oynamıştı zidane takımın yıldızıydı birde djorkeyef vardı sanırım o kadroda.nacizane , ^maradona disinda ,
ilk izledigimde ^hasler vibe' i da alirdim .
goreceli elbette .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli , @Ata B. Oğuz
saygi ve selamlar
@Okan Mason birileri Abdullah ağabeyin üzerine oynuyor.
Sağ bek için jelert in durumuna bakacaklar bence. Frankowski yi şutlarlarBen defansa veya sağ beke transfer yapacağımızı düşünmüyorum Osimhenin kaldığı senaryoda.Osimhen kaleci 10 numara yapılır Sara satılır diye düşünüyorum.
Unutmaya calisiyorum, bu konuyada koymak istemiyorum ama muhabbet b
gsyiad uzerinde.
Sunu kendi toplanmaniza ayarlasaniza. Sunu yasattiniz resmen ha rezillik akiyor
Osimheni alırsak İlkay da deniyor muhtemelen Mertensin yerine düşünülüyor kaleci alırlar 3 transferle kapatırız diye düşünüyorum.Ancak Osimhen alınamazsa transfer düşüncesi değişir o zaman Frankowski Jelert ikisi birden bile gidebilir.Sağ bek için jelert in durumuna bakacaklar bence. Frankowski yi şutlarlar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fenerli olm ogüvenç kurtarın gsli olması daha şok edici