Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi anlığına hayallerimizin sınırı olmazsa

---------osimhen---------
Sane-----bernardo silva----yunus
--------torreira----lemina-----
Eren-----apo------sanchez----boey

Muhalefet olmak için muhalefetlik yapmak mı?

Ortaya bir ton sebep sunuyorum birine bile karşı argüman üretemiyorsun sonra da muhalefet olmak için muhalefet oluyorsun diyorsun.

Asıl seninki sırf destek olmak için desteklemek. Destekleyeceksen de destekle burada donelerle eleştirenlere karşı çıkmamalısın bu durumda.
Gayet de argüman ürettim. Çoğunun gereksiz yangın olduğunu belirttim. Gerekli olanlar da göz ardı edilebilir önemli şeyler değil.

Başarısız transferler her zaman olabilir bu ilk değil son da olmayacak. Ne transferler gördük zaha ziyech tete yakın geçmişteki başarısız transferler.

Ziyechi alacaz diye rasicha dan olduk

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakan Çalhanoğlu ve İlkay efendiye bir türlü ısınamadım. Şahsen gelmesini istemem.

Forvette Osi kalacaksa zaten 10 numara bölgesine show transfer imkansız. Ilkay'ın oluru varsa zorlanmalı bu durumda. Kanat rotasyonuna sağlam bir ekleme olursa ileri uç terminatöre dönüyor. Kaleci için Berke ile Günay rotasyon yaparlar. Kalıyor sol stoper ve sağbek. Bu kadar çok eksik varken Osi'nin kalması mantıklı mı bilemedim. Elimizi ayağımızı bağlayacak. Tam bir imkansız aşk oldu herif yav. Ne vazgeçebiliyoruz ne onla oluyor.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Gayet de argüman ürettim. Çoğunun gereksiz yangın olduğunu belirttim. Gerekli olanlar da göz ardı edilebilir önemli şeyler değil.

Başarısız transferler her zaman olabilir bu ilk değil son da olmayacak. Ne transferler gördük zaha ziyech tete yakın geçmişteki başarısız transferler.

Ziyechi alacaz diye rasicha dan olduk

Zaha,ziyech,tete bonservissiz oyuncu almak zorundasın diye oldu. Cuesta ve jelert için toplam 19 milyon bonservisi çöpe atmak beceriksizliğin dik alası olduğu için oldu

Zaha,ziyech,tete bonservissiz oyuncu almak zorundasın diye oldu. Cuesta ve jelert için toplam 19 milyon bonservisi çöpe atmak beceriksizliğin dik alası olduğu için oldu
Verilen yıllık ücretler neydi. Hiçbirinden geri dönüş alamadık. 8-10 arası ücret aldı alayı. Yıllık ücret kasadan çıkmıyor mu.

şaşırılmayacak hamleler olur. Bizim lig ve onların oynadığı avrupa maçları dışında maç falan takip edildiğini zannetmiyorum inakiyi de fenere icardivari gol attı diye istemiştir okan
Inaki hem ucuz olmaz hem de bence mevkisiz bi topçu

4-3-3te belki kanat forvet olarak katkı verir ama bence en rahat oynayacağı sistem fit icardi ile beraber 2li forvet olur. 2li işine de girersek bu takımdan cacık olmaz

Olm Cengizle FT şampiyon yapamasa Dursun başarısız olacak

Şampiyon yapınca başarılı mı oldu, adama bağlı değil başarı bu durumda

Yenilen FFP cezası tamamen Dursun dönemi yüzündendi 3 sene 150 m euro net zarar yazıldı.

Aysal dönemi için men cezası yedik zaten 2 seneden 1e düştü. İlk 2 sene Aysal iyidi sonra yönetim değiştirince batırdı.
Abi gene tekrar ediyorum ahmetçi Mehmetçi değilim başarı yoksa köküne kadar eleştiririm ve ilk 2sezon erden Timur’un katkılarının büyük olduğunu biliyorum erden Timur gittiğindede üzüldüm gerçekten ama tamam dediğin gibi olsun adamı gönderelim bunada okeyim ama yerine kim gelecek lafa gelince herkez konuşuyor ama birtane elini taşın altına koyan görmedim bizim camianın içinde gerçekten sonucu ne olur bilmiyorum ama fatih terimi bir dönem başkan olarak görmek isterim ama onuda namümkün seçmeyecekler biz kendimizi parçalıyoruz ama geldiğimiz noktada Galatasaray bizim takımımızda desek içeridekilerin kafasına göre başkan seçtiği bir camia olmuş en son seçimi gördük elmaslı dönemide gördük aday olanların hepsi birbirinden rezaletti elmastan ümitliydik onuda gördük bende isterim mevcut durumdan daha iyisi olsun ama çıkmıyor işte adam gibi biri

Verilen yıllık ücretler neydi. Hiçbirinden geri dönüş alamadık. 8-10 arası ücret aldı alayı. Yıllık ücret kasadan çıkmıyor mu.

Bonservissiz oyuncunun maaşı yüksek olur. Tekrar ediyorum bonservis harcayamıyorduk ve bonservissiz transfer yapmak zorundaydık. Bu son 2 transfer döneminde rahat rahat bonservis harcama limitimiz varken alınan adamlara bak ve erden timur'un toplam 15.5 milyon euroya torreira ve sanchez'i aldığını düşün, bu yönetimin beceriksizliğini sen kendin hesap et artık.

Bonservissiz oyuncunun maaşı yüksek olur. Tekrar ediyorum bonservis harcayamıyorduk ve bonservissiz transfer yapmak zorundaydık. Bu son 2 transfer döneminde rahat rahat bonservis harcama limitimiz varken alınan adamlara bak ve erden timur'un toplam 15.5 milyon euroya torreira ve sanchez'i aldığını düşün, bu yönetimin beceriksizliğini sen kendin hesap et artık.
Erden Timur yönetimin içindeki en etkili adamdı ama onunda hataları oldu ziyech zaha vs gibi ama genede isim olarak duruş vizyon ikna kabiliyeti vs etkili adamdı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt