Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erden Timur yönetimin içindeki en etkili adamdı ama onunda hataları oldu ziyech zaha vs gibi ama genede isim olarak duruş vizyon ikna kabiliyeti vs etkili adamdı
Ziyech,zaha daha çok bonservis limiti açamayanların hatası. Bonservissiz oyuncu almak zorundaysan fazla seçim şansın yoktur. Ben elinde bonservis harcama bütçesi varken çöp adamları getirenleri eleştiririm şahsen. Bu bonservis bütçesi erden timurun elinde olacaktı da transfer nasıl yapılır görecekti bu yönetim.

Bonservissiz oyuncunun maaşı yüksek olur. Tekrar ediyorum bonservis harcayamıyorduk ve bonservissiz transfer yapmak zorundaydık. Bu son 2 transfer döneminde rahat rahat bonservis harcama limitimiz varken alınan adamlara bak ve erden timur'un toplam 15.5 milyon euroya torreira ve sanchez'i aldığını düşün, bu yönetimin beceriksizliğini sen kendin hesap et artık.
Burdaki problem futbolcuların karakterleri. Zaha ziyechi zaten herkes biliyor da tete bile problemliydi. Oyun olarak değil ha insan olarak problem vardı o çocukta. Hangi karakter analizi nerde? Bi bunlar mı vardı serbest oyuncu. Bu takım elmanderi getirdi yıllık 1.8m Euro'ya imza parası olmadan. Arayınca bulunur ama erden Timur ikinci döneminde hep fenere çalım kovaladı.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ziyech,zaha daha çok bonservis limiti açamayanların hatası. Bonservissiz oyuncu almak zorundaysan fazla seçim şansın yoktur. Ben elinde bonservis harcama bütçesi varken çöp adamları getirenleri eleştiririm şahsen. Bu bonservis bütçesi erden timurun elinde olacaktı da transfer nasıl yapılır görecekti bu yönetim.
Öyle öyle bu doğru ikna kabiliyeti yüksek adamın iş bitirici erden Timur konusunda kimse aksine diyemez zaten

Burdaki problem futbolcuların karakterleri. Zaha ziyechi zaten herkes biliyor da tete bile problemliydi. Oyun olarak değil ha insan olarak problem vardı o çocukta. Hangi karakter analizi nerde? Bi bunlar mı vardı serbest oyuncu. Bu takım elmanderi getirdi yıllık 1.8m Euro'ya imza parası olmadan. Arayınca bulunur ama erden Timur ikinci döneminde hep fenere çalım kovaladı.

Bonservissiz adam sayısı bir avuç zaten neyin analizini yapacaksın. Seçim şansın zaten fazla yok öyle bir durumda

Yönetim destekçisi olanların ET düşmanı olması şaşırtmadı yine.

Yine Zaha, Ziyech falan başlamış

Arasam kesin Zaha gelince sevindiklerine dair postlar bulurum da neyse uğraşmayacağım.

Cuesta Jelertle falan mutlu olanlar bu sene de Dursunla Hatiplerinden memnun olur zaten.

İlkay, Muslera ve Mertens sonrası oluşacak soyunma odası boşluğunu doldurur tabi bu transfer olacaksa önce kendisi makul olacak biz bir oyuncuya 4-5 vereceksek senede 50 maçı görmeli.

Mesele akıl ve vizyon. Bu yönetimde böyle adam yok. Gardi'yi bulup ondan faydalanması en büyük akıl örneği mesela

Dursun özbeki tek savunduğum konu sportif başarı olduğu için ama yönetimdeki adamların içinde metin Öztürk ve Hatipoğlu konusunda şahsen yanıldım art niyetlilermiş bariz belli ettiler geçen sezon başı şampiyon oluruz diyordum rahat şekilde ama bu sezon çok ümitli değilim metin ve hatipten kurtulamadığımız sürece transfer işi çok karışacak gibi hissediyorum

GS Youtube - muslera toplantisi basladi

Yönetim destekçisi olanların ET düşmanı olması şaşırtmadı yine.

Yine Zaha, Ziyech falan başlamış

Arasam kesin Zaha gelince sevindiklerine dair postlar bulurum da neyse uğraşmayacağım.

Cuesta Jelertle falan mutlu olanlar bu sene de Dursunla Hatiplerinden memnun olur zaten.
Abi senin anlamadığın konu şu zaha ve ziyech geldiğinde sokaktan çocuk çevirsen mutlu olur zaha geldiğinde formasını aldım halen duvarda asılı duruyor evimde ama oyuncu başarısız olduğunda faturanın getirene kesilmeside çok normal bir durum iş hayatı acımasız iyiyken herkez destekler kötü olunca da saracak yer arar zaha konusundada sezon ortasına bi çok kes dedim göndermeyelim kadroda kalsın diye linç yedik tonla ölüsü sallaiden falan iyi topçudur huzur emici dendi suratsız dendi neler neler dendi

Yemin ederim ki zaha gelince gram sevinmedim çünkü nasıl futbolcu olduğunu biliyordum. Pl de oynarken bile bepenmiyordum kazma gibiydi aynı. Yönetimi desteklemiyorum ben başarıyı destekliyorum.

Yemin ederim ki zaha gelince gram sevinmedim çünkü nasıl futbolcu olduğunu biliyordum. Pl de oynarken bile bepenmiyordum kazma gibiydi aynı. Yönetimi desteklemiyorum ben başarıyı destekliyorum.

Yönetimi desteklemiyorum başarıyı destekliyorum söylemine katılıyorum aynı şekilde zaha geldiğinde sevindim devre arasıda takıma geri gelmesini düşündüm bi ton laf söylendi bunuda geçtim sezon başı jao mario Beşiktaş’a giderken bu adamı biz nasıl almayız diye burada yangın da yapıldı en komiğide bu

Abi senin anlamadığın konu şu zaha ve ziyech geldiğinde sokaktan çocuk çevirsen mutlu olur zaha geldiğinde formasını aldım halen duvarda asılı duruyor evimde ama oyuncu başarısız olduğunda faturanın getirene kesilmeside çok normal bir durum iş hayatı acımasız iyiyken herkez destekler kötü olunca da saracak yer arar zaha konusundada sezon ortasına bi çok kes dedim göndermeyelim kadroda kalsın diye linç yedik tonla ölüsü sallaiden falan iyi topçudur huzur emici dendi suratsız dendi neler neler dendi
Süreçle sonuç eleştirisi farklı şeylerdir.

Ya Zaha geldiğinde şöyle böyle demeyeceksin ya da sonradan aylarca eleştirmeyeceksin. Tutmadı der geçersin, geldiğinde de yanlış bulanlar vardı mesela sözüm onlara değil.

Frankowksi mesela yanlış transfer diyemezsin 352 oynayacaksın adam istikrarlı yıllarca oynamış orada, işte Fransa ligi falan ama gelir tutmaz, bir nedenden uymaz sana, Angelino da öyle. 4lü oynama kısmına girmiyorum.

Jelertle Cuesta hatta Sallai (ilk 11 diye aldın) ve Sara dahi o maliyetlere yanlış transferlerdi. Sayısız alternatif varken gittin bunları aldın.

Zaha Tete falan arkada 150 seçenek varken alınmadı. Ziyech yanlıştı bence de mesela ama yerine alınmayan Rashica da yangın yapmaya değecek bir adam değildi ki seni beklemedi tjkye gitti.

Süreçle sonuç eleştirisi farklı şeylerdir.

Ya Zaha geldiğinde şöyle böyle demeyeceksin ya da sonradan aylarca eleştirmeyeceksin. Tutmadı der geçersin, geldiğinde de yanlış bulanlar vardı mesela sözüm onlara değil.

Frankowksi mesela yanlış transfer diyemezsin 352 oynayacaksın adam istikrarlı yıllarca oynamış orada, işte Fransa ligi falan ama gelir tutmaz, bir nedenden uymaz sana, Angelino da öyle. 4lü oynama kısmına girmiyorum.

Jelertle Cuesta hatta Sallai (ilk 11 diye aldın) ve Sara dahi o maliyetlere yanlış transferlerdi. Sayısız alternatif varken gittin bunları aldın.

Zaha Tete falan arkada 150 seçenek varken alınmadı. Ziyech yanlıştı bence de mesela ama yerine alınmayan Rashica da yangın yapmaya değecek bir adam değildi ki seni beklemedi tjkye gitti.
Rashicaya bizden istedikleri paraya zaten alınmaması doğru olandı ziyech aslında profil olarak doğru ama karakter konusunda yanlış bir karakterdi adam geldiğinde övüp sonradan gömülüyorsa o yanlış doğru frankowskiyi hiç birimiz bu kadar kötü olabileceğini tahmin etmiyorduk jelertin halen iyi bir oyuncu olduğunu kadroda kalması gerektiğini düşünüyorum sallar ve cuestaya verilen paralar çoktu sallai hadi neyse bir nebze katkı verdi ama cuesta cidden kötü çıktı

1748505870474.webp

Yerli oyuncularin önemini üc sezondur görüyoruz

Bu yüzden yerli oyuncu transferi olmali

Kadro kurma kriterlerine göre de lazim yerli oyuncular cünkü avrupa’ya eksik liste yazmak her türlü dezavantaj oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt