Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay burayı emeklilik ikrami olarak göreceği için başka kapıya yanlasın. Sezon başında bonservisi elinde City'e dönmek için can atıyordu ve Galatasaray sorulunca "oraya gitmeyeceğim" dediğini unutmuş değilim. Yaş olmuş 35 şimdi City kötü olunca mı aklına gelmişik?

Peki City ile yeni sözleşme de yaptı daha yeni 2026'ya kadar. Niye ayrılmak istesin onu da anlamış değilim.

Ilkay su an kiziyla
1000034122.webp

İlkay'ın son durumu nasıl? Mertens ile karşılaştırılmasını pek mantıklı bulmuyorum. Mertens yaşına rağmen pres oyununda başı çekiyordu. İlkay yürüyorsa sıkıntı.

Fenerbahçe, Kevin De Bruyne’ye 2 yıllık toplam 25 milyon €’luk bir teklif yaptı; ancak oyuncu tercihini Napoli’den yana kullandı.

Kevin De Bruyne’nin Napoli ile yaptığı anlaşmada, teknik direktör Antonio Conte’nin takımda kalma şartı bulunuyor.

(🔗@sachatavolieri)

Fenerbahçe, Kevin De Bruyne’ye 2 yıllık toplam 25 milyon €’luk bir teklif yaptı; ancak oyuncu tercihini Napoli’den yana kullandı.

Kevin De Bruyne’nin Napoli ile yaptığı anlaşmada, teknik direktör Antonio Conte’nin takımda kalma şartı bulunuyor.

(🔗@sachatavolieri)
Dağa taşa saldıracaklar ismi bizimle her anılana teklif yapacaklar

Kadayıf ilkaya ben de tepkiliyim ama 15+ g/a garantili. 4mden 1+1 imzala gitsin bonservis yoksa

Yerli önersene, kimi almalıyız

Kurallara uygun 25 kişilik bir kadro kursa biri işlerin öyle kolay olmadığını anlayacak da haybeye sallıyorsunuz

Gökhan Sazdağı gelse sövülüyor İlkay gelse sövülüyor, biri gelmek zorunda halbuki
Belki gelip katkı verebilir futbolcu olarak bakmıyorum ben olaya

Gs öyle keyfim istediğinde gelip biraz oynayayayım sonra da futbolu sizde bırakayım denilecek bi kulüp olmamalı

20-34 yaş iyisin gel gsye -yok knk gelemem

35 yaş-geliyorum biraz oynarım futbolu da sizde bırakırım gsliyim çünkü

Yol alsın koyuk

Rauller ramoslar marcelolar modricler hangisi son zamanlarında realde oynayıp bırakabildi,xaviyle iniestaya bile bu imkanı vermediler,tarihin en iyisi barcanın en büyük efsanesi messinin bile büyük ihtimalle barcada oynayıp bırakma fırsatı olmayacak

ilkay kim

Hakanç de aynı nane bize gelmek istiyodu sonra milan inter derken gsye gelemem diyo şimdi,performansı düştüğünde yaşı da ilerlediğinde tekrar gs ms diyecek bu sefer de sen istemeyeceksin

Süper ligden alabileceğimiz tek yerli Gökhan sazdağı oda bence alınmalı erenede burun kıvrılıyordu sazdağıda bence iyi oyuncu zeki Çelik diyenler de var ama o gelirse as bek olur yedek beklemez

Ezbere yorum yapmayın. Hemen hemen aynı yaşta olan Isco bu sezon neler yaptı gidin bakın. Ilkay yıllardır City‘de pres‘den başka bir şey de yapmıyor. Kalitesiyle halen pozisyonunun en iyi oyuncularından birisi. Bu yorumların neden yapildigini da çok iyi biliyorum çünkü herkes sonu Mesut gibi olacak diye düşünüyor ama birbirinden çok farklı oyuncular hem sportif hem de zihinsel açıdan bakilinca.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt