Transfer Nöbeti #1 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ezbere yorum yapmayın. Hemen hemen aynı yaşta olan Isco bu sezon neler yaptı gidin bakın. Ilkay yıllardır City‘de pres‘den başka bir şey de yapmıyor. Kalitesiyle halen pozisyonunun en iyi oyuncularından birisi. Bu yorumların neden yapildigini da çok iyi biliyorum çünkü herkes sonu Mesut gibi olacak diye düşünüyor ama birbirinden çok farklı oyuncular hem sportif hem de zihinsel açıdan bakilinca.
İyi alak o vakit

Belki gelip katkı verebilir futbolcu olarak bakmıyorum ben olaya

Gs öyle keyfim istediğinde gelip biraz oynayayayım sonra da futbolu sizde bırakayım denilecek bi kulüp olmamalı

20-34 yaş iyisin gel gsye -yok knk gelemem

35 yaş-geliyorum biraz oynarım futbolu da sizde bırakırım gsliyim çünkü

Yol alsın koyuk

Rauller ramoslar marcelolar modricler hangisi son zamanlarında realde oynayıp bırakabildi,xaviyle iniestaya bile bu imkanı vermediler,tarihin en iyisi barcanın en büyük efsanesi messinin bile büyük ihtimalle barcada oynayıp bırakma fırsatı olmayacak

ilkay kim

Hakanç de aynı nane bize gelmek istiyodu sonra milan inter derken gsye gelemem diyo şimdi,performansı düştüğünde yaşı da ilerlediğinde tekrar gs ms diyecek bu sefer de sen istemeyeceksin
Hakan gelmeyecek lan tabi, mevkisinde rakibi yok neredeyse herifin

Gelme durumu olduğunda 10 no idi ve bu kadar gözde değildi

Onu bunu geç de yerli öner tatava yapma

Bişi daha diyecem hepimiz leminayı aldırdık takımı şmp yaptık dedik ya

Asıl olayı unuttuk muslera alınmadan önce brezilyadan başka bi salağı alıyolardı taraftar olarak yine devreye girdik yönetimi vazgeçirdik muslerayı aldırdık 14 yılı kurtardık

Dile kolay 14 yıla tesir etmişiz 14 yıl

Bazen yorum yaparken,yangın yaparken,yangını harlarken öylesine yazıyoruz gibi düşünmeyin bi bakmışsınız 14 yılı kurtarıyosunuz,kimsenin bitiremediği fbyi bitiriyosunuz,bjkyi tarihin derinliklerine gönderiyosunuz

Selam olsun bu güzel insanlara

Her şey galatasarayımız için

Burdan da erinçle kıyıcıya sesleniyorum biz kulübe böyle katkı sağlarken siz burak elmas propagandası yapıp,seçtirtip az daha kulübü batırıyodunuz

Ezcümle

SİZ SUSACAKSINIZ

BİZ YORUMLAYACAĞIZ

Burdaki problem futbolcuların karakterleri. Zaha ziyechi zaten herkes biliyor da tete bile problemliydi. Oyun olarak değil ha insan olarak problem vardı o çocukta. Hangi karakter analizi nerde? Bi bunlar mı vardı serbest oyuncu. Bu takım elmanderi getirdi yıllık 1.8m Euro'ya imza parası olmadan. Arayınca bulunur ama erden Timur ikinci döneminde hep fenere çalım kovaladı.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
evet bir onlar vardı boşta ve sana gelecek durumda olan.

İlkay Barcelonaya ardından Citye gitti o yüzden bizi emeklilik ikramiyesi olarak gördüğünü düşünmüyorum şuan bir transfer daha yapabilir ancak verilecek ücret Mertens seviyesinde kalırsa sorun yok Şampiyonlar ligi için bize kalite katar ancak Osimhen kalırsa bizim için değerli kalmazsa genç bir oyuncu isterim.

Türk Isco idi ama maldı o da

Mal olan bir topçu büyük topçu olamıyor naparsa yapsın
Babası ölmüş geçen,bu da yokluktan gelmeydi baya kekoydu falan ama bu da kız düskunüydü.survivor muge ile çıkmış falan 2014te,sercan yıldırımla kuluplere gidiyodu 2012 yazinda,tembeldi

Emre çolak az akıllı olaydı şu an hala top oynardı bizde,selçuk İnan yatarak oynamış 2015ten sonra,sen niye oynamayasin?yaşı daha 34

Zeki Çelik (AS Roma)
Ozan Kabak (Hoffenheim)
Emin Bayram (Westorlo)
Berke Özer (Eyüpspor)
Gökhan Sazdağı (Kayserispor)

Avrupa için alınabilecek 5 yerli var 3 farklı mevkiye.

Uğurcan’ı yazmadım çünkü satmazlar.

Zeki Çelik (AS Roma)
Ozan Kabak (Hoffenheim)
Emin Bayram (Westorlo)
Berke Özer (Eyüpspor)
Gökhan Sazdağı (Kayserispor)

Avrupa için alınabilecek 5 yerli var 3 farklı mevkiye.

Uğurcan’ı yazmadım çünkü satmazlar.
Zekiyi gereksiz gömdük harbiden ozanı değil ama mertcan ayhani alacakmisiz

Bişi daha diyecem hepimiz leminayı aldırdık takımı şmp yaptık dedik ya

Asıl olayı unuttuk muslera alınmadan önce brezilyadan başka bi salağı alıyolardı taraftar olarak yine devreye girdik yönetimi vazgeçirdik muslerayı aldırdık 14 yılı kurtardık

Dile kolay 14 yıla tesir etmişiz 14 yıl

Bazen yorum yaparken,yangın yaparken,yangını harlarken öylesine yazıyoruz gibi düşünmeyin bi bakmışsınız 14 yılı kurtarıyosunuz,kimsenin bitiremediği fbyi bitiriyosunuz,bjkyi tarihin derinliklerine gönderiyosunuz

Selam olsun bu güzel insanlara

Her şey galatasarayımız için

Burdan da erinçle kıyıcıya sesleniyorum biz kulübe böyle katkı sağlarken siz burak elmas propagandası yapıp,seçtirtip az daha kulübü batırıyodunuz

Ezcümle

SİZ SUSACAKSINIZ

BİZ YORUMLAYACAĞIZ
Yaşlanmışsın
..kılları ağarmış ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt