- 22 Ağustos 2010
- 33.081
- 37.989
- 3.033
maruf ve kavukçu'nun yapacağı transferler maksimum başakşehir'den, eyüp'ten parlamış yerli oyuncuları, ederinin üzerine almaktır. yahut yine türk asıllı/gurbetçi topçular ile iletişime geçebilirler. ya da daha önce gs'da oynamış yabancı oyuncuları (hali hazırda kulübümüz ile network'u olan) geri getirme operasyonunda yer alabilirler.Gardi'ye yaslanır (maliyetini sineye çeker) eksik kapatırlar yada güç mücadelesi ile yeni Jelert'ler bulurlar üstat. Üzüldüğüm konu bu zaten yeri dolmadı ET'nin. 35'e sattığı Boey'in yeri Jelert-Frankowski ile ikame edilmeye çalışıldı. Hem paramız gitti hem performans alamadık. Ben ne Maruf'un ne Kavukçu'nun bir futbolcu ile bire bir konuşup ikna edebileceğini düşünmüyorum. Hatip'i denkleme dahi katmıyorum. Torreira'yı ET hariç kimse ikna edemezdi misal şuan kulüpte. Para ile olmuyor bu işler olsa Ali Koç yapardı bu işleri. Zeka, hitabet, ikna bambaşka bir olay..
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
bunun dışında sıfırdan, üst düzey bir yabancı oyuncunun transferini başlatıp, ikna edip bitirebileceklerini sanmıyorum. üst düzey yabancı transferinde tam yetki yüksek çapta bir menajerde (gardhi örneği gibi) olmalıdır.
iç piyasada, yerli oyuncular, gurbetçi oyuncular, gs'da oynamış ex yabancılarda = bizim yöneticiler
dış piyasada, üst düzey yabancı oyuncularda = yüksek çaplı bir menajer (gardhi gibi)
strateji bu olmalı.