Ali Burak Uz
10 Numara!
- 28 Temmuz 2011
- 10.067
- 15.623
- 2.613
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Ford'un stadyum ve formaya sponsor olacağı baya dillendi Izmit'teİleri sözleşme görüşmeleri mi
Bu fener hesabının tabiri
Kocaeli niye bu dili kullanmış
Otosan diyeyse eyvah diyorumFord'un stadyum ve formaya sponsor olacağı baya dillendi Izmit'te
Onu bırakta Erinçin roportaj yapacagı adamı bile seçememesine ne diyorsun oynayan biriyle roportaj yap bari yav :d gecen olsa anlardım berkanı.Erinç yine tesise girmiş berkanla röp yapmış
Gsc olarak biz ne yaptık?
Ne seçememesiOnu bırakta Erinçin roportaj yapacagı adamı bile seçememesine ne diyorsun oynayan biriyle roportaj yap bari yav :d gecen olsa anlardım berkanı.
Aynen Safi'de sıvamıştır kolları. Adam limanın yollarını yaptırmıyor oraya buraya prim dağıtıyor..Otosan diyeyse eyvah diyorum
Gölcük fabrikası var mantıklı da heriflerde kaynak bitmiyor.
Safi Port da atar 3-5 hop yeni kpaşa
Uygun değil bana göre ama Afrikalılara göre zenginlik şu durumÇok kalın bacak ve popo.bu derinlikte ve kalinlikta bir porsiyon ne kadar doğru sence abi
Allaaaaaaaah yeni rütbem gelmiş
Allaaaaaaaah yeni rütbem gelmiş
O adamın 1 senede bu kadar servet yükseltmesi beni çok şaşırttı.Aynen Safi'de sıvamıştır kolları. Adam limanın yollarını yaptırmıyor oraya buraya prim dağıtıyor..