Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barış
Sallai
Sara
Sane
Jakobs
Singo
Davinson

taliplerini bekliyorlar burdan iyi para toplamak lazım

Ne bu acele kank ?
Galatasaray’ın yeni hedefi, yarın sabahtan itibaren kendi rekorunu daha da geliştirmek adına çalışmak olmalıdır çünkü Galatasaray, tarihinden güç alarak her zaman ileri bakar ve Galatasaray gibi büyük kulüplerin var olma amacı budur.

gaddar kerim, imparatorun yukarıdaki laflarına kulak vermiş gibi duruyor

Evet saat 23:46 sampiyonluk modundsn cikiliyor gibi ufak ufak

Sözleşmeleri bitip DK’ya gidecek oyuncular son güne kadar kilitler şimdi piyasayı.

Evet saat 23:46 sampiyonluk modundsn cikiliyor gibi ufak ufak
Biz zaten fb macindan sonra sampiyon olmustuk renkdas garantilemek kalmisti.Bu yuzden bu yuzden yemegi biraz soguk yedik sadece.Herkes sampiyonluk garantilensin Galatasaray buyumeye devam etsin ipin ucunu yakalamisken rakipler karismisken son darbeyi vuralim pesinde

Kutlamadım gibi abi, sevindim geçtim. CL için ne yapacağımız daha önemli benim için. Mutlaka net hamleler gerekiyor
Sezonun stresi yuzunden ben de oyle muazzam cosku hissetmiyorum. Sonunda su sezon bitti diye bakiyorum. Insallah dogru isler yapilir.

Biz zaten fb macindan sonra sampiyon olmustuk renkdas garantilemek kalmisti.Bu yuzden bu yuzden yemegi biraz soguk yedik sadece.Herkes sampiyonluk garantilensin Galatasaray buyumeye devam etsin ipin ucunu yakalamisken rakipler karismisken son darbeyi vuralim pesinde
Ben o mac sonunda da yazdim, matematiksel olana kadar rahat degilim.

Bugun rahatladim sonunda. Cunku kasimpasa macina hesap kalsaydi dunyadaki en karamsar taraftara donusurdum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt