Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heh şöyle iste gerçekçi isimler çıksın rudiger olur ne güzel.Van dijk gibi olma ihtimali %1 adamlarla oyalanmanin manasi yok belki seneye şansımız olur psg filan yapmazsa
Sende iyce kötümser oldun ha

Gecen Haziranda bayernin bırakmak istemediği arsenal ve totenhamin istediği saneyi aldılar

Niye gelmesin Van Djik

Sende iyce kötümser oldun ha

Gecen Haziranda bayernin bırakmak istemediği arsenal ve totenhamin istediği saneyi aldılar

Niye gelmesin Van Djik
Sanenin sozlesmesi bitiyodu eğer zaten dijkin da bitse yine biraz ümidim olurdu ama liverpoolun bırakma ihtimalini görmüyorum ben sorun orda , bıraksa bile yine çok iyi seviyede olduğu için yine top kulüp de yapabilir , hızı,cevikligi düştü ok ama hala daha çoğu özelliği elit seviyede ve zaten o dezavantajlarinin ortaya çıkacağı şekilde pek yakalanmiyor her özelliği çok iyi olduğu için, ondan bize yar olmaması da büyük ihtimal

Bu sene kalsa iyiydi diyeceğim tek bir oyuncu yok

Bunu yapılması gereken operasyonun ne kadar ciddi ve gerekli olduğunu kavratmak için söylüyorum

Büyük değişim gerek, bu seneyi zor kotardık sonra seneye başımızı taşlara vururuz

Bu sene kalsa iyiydi diyeceğim tek bir oyuncu yok

Bunu yapılması gereken operasyonun ne kadar ciddi ve gerekli olduğunu kavratmak için söylüyorum

Büyük değişim gerek, bu seneyi zor kotardık sonra seneye başımızı taşlara vururuz
Sözleşmeler var renktaş kolay değil

IMG_7165.webp

Aaa aynı ben

Değişilmez oyuncuyu falan geçtim o ayakla ve beyinle hiçbir zaman ligde bile fark yaratmaz

prime boey ve sallaiyi gördükten sonra fuzuli masraf başka bir şey değil
Ilk oynadigi maclarda oyle demiyorduk, ozellikle Avrupa maclarinda cok fark yaratabildigini gorduk. Sallai satilir ve Boey Bayern'e geri donerse mecbur kalir takimda, yanina gidip Zeki falan alinabilir belese bu sekilde sag bek rotasyonu saglanir.

Ersin Destanoğlu,Beşiktaş ile sözleşmesini uzatmama kararı aldı.

ugurcan a yedek yapma suretiyle mukaveleyi basalim

Kiradan donenlerin hepsini sat
Sara'yi ve Sallai'yi (yahut Singo'yu) sat
Kiraliklarin hicbirinin opsiyonunu kullanma

Satislara dair plan bu bence
Ondan sonra elde ne kaliyor

1. Osimhen
2. Singo
3. Sane
4. Davinson
5. Torreira
6. Jakobs
7. Lemina

+

1. Nhaga

Bu durumda 3 olgun 3 genc yabancilik yer kaliyor
Zor durum

Ilk oynadigi maclarda oyle demiyorduk, ozellikle Avrupa maclarinda cok fark yaratabildigini gorduk. Sallai satilir ve Boey Bayern'e geri donerse mecbur kalir takimda, yanina gidip Zeki falan alinabilir belese bu sekilde sag bek rotasyonu saglanir.
Cafer hicbir zaman sevmedi Singo'yu
Zenci oldugu ve stoper oynatildigi icin

Haluk Yürekli:”Galatasaray, Ferdi Kadıoğlu'nu istedi mi bilmiyorum ancak bu oyuncunun isteğine bağlı bir durum. Ferdi'yi herkes ister. Okan Hoca'ya sorulsa istememe ihtimali yok."

olur mu bu is agbi @Targutay Sabancı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt