Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklı olabilirsin de İlkay'ı bizden başka isteyen kalmamıştı gelmeden önce.

Bernardo için hala üst düzey takımlardan teklifler vardır hatta Barça haberleri de var.

İlkay'ın sözleşmesi bitmemiş olmasına rağmen City bedelsiz gönderdi, peki Bernardo'yu sözleşmesi devam etse bedelsiz gönderirler mi, hiç sanmıyorum.
Memnun olsa pep uzatirdi sözlesmesini. Ben soguyum bernardoya

Kupalar kazanmis basariya doymus biri. Mertens misal öyle fazla sampiyonlugu yoktu

Bize basariya ac adamlar lazim

Bernardo ismini tartismaya gerek yok.

Tek dilegim guzel kontrat ve maas rahatligi yasamamasi gelirse.

Van dijk bu sene degil seneye gelir bu topraklara.

Bernardo yerine Brunuyo tercih ederdim. Pep tedrisatindan geçmiş topçu istemiyoruz yalan mi söyleyelim

Bernardo yerine Brunuyo tercih ederdim. Pep tedrisatindan geçmiş topçu istemiyoruz yalan mi söyleyelim
images

Memnun olsa pep uzatirdi sözlesmesini. Ben soguyum bernardoya

Kupalar kazanmis basariya doymus biri. Mertens misal öyle fazla sampiyonlugu yoktu

Bize basariya ac adamlar lazim

Başarıya aç yorumu neden illa şampiyonluklar kazanmış artık salar diye olumsuz değerlendiriliyor ki. Diğer taraftan bakarsak bu seviyeye alışmış bir oyuncu artık hep bunları yaşamak ister. Daha çok profesyonellik ve karakter ile ilgili bu konu. Mertens Napoli'de şampiyonluk kazanmış olsa da bizde aynı olurdu bence. İlk geldiği sezon kariyerinin ilk lig şampiyonluğunu yaşadı, ertesi sezonda daha iyi oynadı, 30 gol katkısı verdi. Yine kazandı, yine oynadı. Ta ki tükenene kadar.

Başarıya aç kısmı genç ve kariyer hedefi olan oyuncular için geliyor bana daha çok. Bernardo gibi isimler peşinde değil, Batrakov gibi isimler peşinde koşalım dersen ona okey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt