- 1 Mayıs 2018
- 56.488
- 47.462
- 3.873
laga luga yapma, bernardo gelcek ve samp yapacak.Mertens pep ile mi calisip geldi? Mertens 35de geldi 38e kadar oynadi, ilkay 35de geldi 35de bitirdi. Ayni sey mi heakan?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
laga luga yapma, bernardo gelcek ve samp yapacak.Mertens pep ile mi calisip geldi? Mertens 35de geldi 38e kadar oynadi, ilkay 35de geldi 35de bitirdi. Ayni sey mi heakan?
Memnun olsa pep uzatirdi sözlesmesini. Ben soguyum bernardoyaHaklı olabilirsin de İlkay'ı bizden başka isteyen kalmamıştı gelmeden önce.
Bernardo için hala üst düzey takımlardan teklifler vardır hatta Barça haberleri de var.
İlkay'ın sözleşmesi bitmemiş olmasına rağmen City bedelsiz gönderdi, peki Bernardo'yu sözleşmesi devam etse bedelsiz gönderirler mi, hiç sanmıyorum.
hala hirsli ve kupa alcam diyor
İlkay muhtemelen seneye çok daha iyi oynayacak bu arada. Biraz topla ilişkisi iyi set oyununa uygun 1-2 topçu alalım yeter ki.Mertens pep ile mi calisip geldi? Mertens 35de geldi 38e kadar oynadi, ilkay 35de geldi 35de bitirdi. Ayni sey mi heakan?
Hocamizin sistemde ilkayin iṣi yokİlkay muhtemelen seneye çok daha iyi oynayacak bu arada. Biraz topla ilişkisi iyi set oyununa uygun 1-2 topçu alalım yeter ki.
Iste futboldan anlayan adamVan Dijk ve Bernardo Silva yakışır Cimbom'a
Göreceğiz. Mertens geldiğinde de bizde sahte 9 oynayamaz dendi 10 numaraya evrildi sonra.Hocamizin sistemde ilkayin iṣi yok
Bruno hayalBernardo yerine Brunuyo tercih ederdim. Pep tedrisatindan geçmiş topçu istemiyoruz yalan mi söyleyelim
Bizim oynadığımız oyunu görüp, takımın eksikliğini bilip hala bruno yerine bernardo isteyen var mıdır acabaBernardo yerine Brunuyo tercih ederdim. Pep tedrisatindan geçmiş topçu istemiyoruz yalan mi söyleyelim
Bruno gelmiyor tarik anlamiyonmu ahbertBizim oynadığımız oyunu görüp, takımın eksikliğini bilip hala bruno yerine bernardo isteyen var mıdır acaba
Bernardo yerine Brunuyo tercih ederdim. Pep tedrisatindan geçmiş topçu istemiyoruz yalan mi söyleyelim
Bruno gelmiyor tarik anlamiyonmu ahbert
Memnun olsa pep uzatirdi sözlesmesini. Ben soguyum bernardoya
Kupalar kazanmis basariya doymus biri. Mertens misal öyle fazla sampiyonlugu yoktu
Bize basariya ac adamlar lazim
Mertens o yasta takimin en cok kosaniydi. Ilkay mertens gibi 15dk yapsin dili disarda dolasirGöreceğiz. Mertens geldiğinde de bizde sahte 9 oynayamaz dendi 10 numaraya evrildi sonra.