Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet beyler icardi gittigine göre yonetim ve Okan buruk umarım bunun planını yapmislardir. Bertug gibi yeni yetmeye 10 milyon sikmazlar umarim
10 bonservis 2.5 maaş 3 senede icardiden daha fazla maliyete daha az katkı alma ve dursun papiye bu herifi neden aldınız diye küfür etme challenge.

Var bir hayalimiz.

Icardi ile uzatırsak elimizi çok bağlarız adama güvenip Kocaeli maçına çıkamıyoruz, tadında bırakmazsak seneye reset sezonumuz olur bazı dalları kesmek gerek ki yenileri gelsin.

o şekilde savunmaya çok yabancı harcamış oluruz
bekler yabancı. hatta sağ bek yedeği bile yabancı. 3 buradan gidiyor. bir de davinson+lemina+yabancı desek 6 yabancıyı savunmada yakarız
ben pek sevmedim bu fikri
Yo değil.

Sağ bek
2 stoper
Sol bek

Defansa 4 yabancı yazılacak çünkü bu elzem kadro planlamasında.

Lemina'yı da sayarsan 5 ama onu hem orta saha hem stoper (yedeği) rotasyonu olarak düşünmeliyiz.

Yo değil.

Sağ bek
2 stoper
Sol bek

Defansa 4 yabancı yazılacak çünkü bu elzem kadro planlamasında.

Lemina'yı da sayarsan 5 ama onu hem orta saha hem stoper (yedeği) rotasyonu olarak düşünmeliyiz.
o zaman sen sağ bek yedeğine yerli yazıyorsun
o da olur
ama ben ona rağmen 2. yabancı stoperden çok emin değilim. ön tarafta elimizi sıkıştıracak bir durum.

Bi de Guardiola ile Ferguson'un falan 1-2 cümlesini contexten bağımsız almışsınız yok 4 senede bir kadro baştan aşağı yenilenmeli bilmem ne.

Yok ya Guardiola'nın elinde olsa Barça'da 10 sene kalsa 1 tane oyuncu değiştirmezdi anca kafadan sol bek ve sol kanat forvet değiştirsin dursun. Man City'de madem revizyon şarttı göndersene Rodri'yi Haaland'ı Bernardo'yu vs. İlkay'ı niye geri getirdin geçen sene bu mu revizyon??

Ferguson desen yıllarca Giggs vs oynattı takımında, ManU'nun topçuları Real'e oraya buraya transfer oluyorsa oluyordu yoksa takımda kalıyorlardı zaten. Kıytırık rotasyon topçularını başka PL takımlarına kışkışladıkları oluyordu haa büyük revizyonsa evet.

Ben Mertens tarzı ve katkısı sağlayabilecek 10 numara istiyorum isimlere takılmaksızın.Brunoymuş &Bernardoymuş farketmez.Fayda sağlayacak ve çilingir görevi görecek &akıl ortaya koyabilecek her oyuncu kabulumüzdür.

10 bonservis 2.5 maaş 3 senede icardiden daha fazla maliyete daha az katkı alma ve dursun papiye bu herifi neden aldınız diye küfür etme challenge.

Var bir hayalimiz.
Okan buruk takıntılı biri kafasinda varsa aldıracak. Ayrıca yeni sezonda yine çift forvet oynayacaktır. Sportif direktörümuzde yok. Yine kagirlik dönem ho

Singoda sakatlik problemi olmasa sag bek olarak cok saglam bi topcu. Okan onu ara sira ortasahada bile oynatiyordu, hiziyla atletizmiyle fark yaratiyordu. Ama iste CV olarak rezalet. Sagbek olcaksa kalmasindan yanayim

Singoda sakatlik problemi olmasa sag bek olarak cok saglam bi topcu. Okan onu ara sira ortasahada bile oynatiyordu, hiziyla atletizmiyle fark yaratiyordu. Ama iste CV olarak rezalet. Sagbek olcaksa kalmasindan yanayim
Singoda sakatlık problemi yok renktaş

Tam iyilesmeden oynattıkları icin herifi sakatladılar

jakobsada müzmin sakat diyorlardı herif bu sezon oynadı

10 - 2 derim ulasim da burada sorun barcanin pro yöneticilik seviyesi ile bizim pro yöneticilik seviyemiz. Akli mantığı olan hickimse icardi ve lemina ile sozlesme uzatmayı aklının ucundan geçirmezdi.
Bazı topçular çok profesyonel oluyor yönetim ne kadar rezil olsa da adamlar ödün vermiyor. Mesela Dzeko FB iş birliği rezil bir yönetim ama Dzeko ve tadic salması profesyonelliklerinden

1778947354110.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt