Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İCARDİ sen Allahın bize bahşettiği bir lütufdun. Seni çok sevdim beeee....

Oğlumu Galatasaray manyağı yapan adamsın...

Seni çok özleyeceğizzzzz beeee kurban olduğum

Mason da geri geldigine gore(hosgeldin 😄) her sey normale dondu gibi

Bizi şampiyon yapan ASLAN FUTBOLCULARIMIZIN gözlerinden öpüyorum

bu pısırık yönetime, teknik elemana, tffye, siyasete, satılmış medyaya rağmen kişisel kalite ile savaşarak şampiyon oldular!

Rehavet, konsantrasyon gibi saçma sapan argumanlarla çocukları taraftarın medyanın önüne atan çapsızlar sahaya teknik taktik anlamda hiçbirşey koyamadığı için çocuklara sallattılar ama yinede çocuklar bu sahada ki kaotik ortamdan kaliteleri ile çıkmayı bildiler !
Pısırık yönetim kısmına katılmıyorum. Dünyanın hiçbir yerinde, sermaye sahipleri hükümetler ile ters gidemez. Bizim gibi tek adamın tek imzası ile tüm şirketlerine kayyum atanabilecek bir ortamda kimse sesini çıkaramaz. Bugün herkes iyi kötü bir yerde yönetici altında çalışıyor. Çoğunluk yöneticisine ama bile diyemiyor cümle içerisinde, üstelik kaybedeceği sadece üç kuruş maaş varken. Milyon hatta milyarlarca dolar servet sahiplerinin işlerini riske etmelerini bekliyorsunuz.

Pısırık yönetim kısmına katılmıyorum. Dünyanın hiçbir yerinde, sermaye sahipleri hükümetler ile ters gidemez. Bizim gibi tek adamın tek imzası ile tüm şirketlerine kayyum atanabilecek bir ortamda kimse sesini çıkaramaz. Bugün herkes iyi kötü bir yerde yönetici altında çalışıyor. Çoğunluk yöneticisine ama bile diyemiyor cümle içerisinde, üstelik kaybedeceği sadece üç kuruş maaş varken. Milyon hatta milyarlarca dolar servet sahiplerinin işlerini riske etmelerini bekliyorsunuz.

40 milyon taraftarın var
gelecek nesillerin %70 Galatasaraylı

bu gücü kullanamıyorsan pısırıksındır

bak dün yine twit silmişler!

40 milyon taraftarın var

Çok zor. Hakkında bir kolpa suçlama ile içinden geçiyorlar. Türkiye’nin en zengin insanlarının tehdit edildiğine dair fena iddialar var. Burada yazmaya korkuyor insan.

40 milyon taraftarın var

Bizimkiler yine pısırık ama bizim taraftar ET ye sahip çıkmadı doğru düzgün. İmza kampanyası yapıldı 4-5 inci gününde 6000 civarında filandı.

Bu herif profilinde 1 adam bulmamız lazım orta sahaya. Sara giderse Calhanoglu da lazım ama en önemlisi hücumları çekip çevirecek ve skor katkısı yapacak ofansif orta saha şart oğlu şart.

Bayır domuzu 2 orta saha, 1 komutan stoper, 1 komutan 10 numara. Çıtayı şanslı kura ile CL yarı finale koyarım.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

BAY yerine asla olamaz, kanat alternatifi bakisiyla belki desen de 30 M cok dusundurucu bir bonservis. Bekleyip cok daha azina almaya calisabilirsin. Ortasaha butcesini dusurecek her seyden kacmak lazim.

Barisin alternarifi pek olmaz zaten istikrar, fizik, sakatlanmama vs. daha iyi top kullanan tabi olurda
30 milyon olmasada17-18 e ben kabul ederim

Transferden çok şuan anın keyfini çıkarın, şampiyon ola ola biraz bazılarına çok normal gelmeye başlamış olabilir o yüzden kim gelecek kimler gitmeli gibi şeylere şuan kafa yormaya hiç gerek yoktur.

Yoksa tüm sezon o stres, o izlediğin maçların bir manası kalmaz eğer bu durumda bu şampiyonluğu kutlamayacaksanız. Bir gün şampiyon olamazsak bu günleri özlersiniz. Unutma ki tüm sezon seni doğramaya çalışan bir MHK ve düşman bir TFF vardı, ona rağmen 33. haftada anca şampiyon olabildik.

Oyuncular eleştirilir, hoca eleştirilir, Yönetim de eleştirilir ama bugünlerin keyfini çıkarmayı da unutmayın bence. Yoksa niye bu kadar dert edeyim eğer sonunda mutlu olamayacaksam?

Günaydın ulan transfer obezleri! İçimizdeki hainler hariç...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt