- 19 Şubat 2009
- 22.407
- 4.006
- 2.483
Ferdiyi alabileceksek direkt Jakobs’tan çıkarım.Yönetici olsam Ferdi'yi zorlardım transfer için bekler çok sorunlu bizim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ferdiyi alabileceksek direkt Jakobs’tan çıkarım.Yönetici olsam Ferdi'yi zorlardım transfer için bekler çok sorunlu bizim.
Ferdiyi alabileceksek direkt Jakobs’tan çıkarım.
Kalacak tabiOkan B kalacaksa transferin hiçbir noktasına dahil edilmemeli. Lemina’yı ne yapacağız 12 kişi mi oynayacağız diyen, Seferovic yeter Icardiyi istemiyorum diyen zihniyete söz hakkı verilmemeli.
Pısırık yönetim kısmına katılmıyorum. Dünyanın hiçbir yerinde, sermaye sahipleri hükümetler ile ters gidemez. Bizim gibi tek adamın tek imzası ile tüm şirketlerine kayyum atanabilecek bir ortamda kimse sesini çıkaramaz. Bugün herkes iyi kötü bir yerde yönetici altında çalışıyor. Çoğunluk yöneticisine ama bile diyemiyor cümle içerisinde, üstelik kaybedeceği sadece üç kuruş maaş varken. Milyon hatta milyarlarca dolar servet sahiplerinin işlerini riske etmelerini bekliyorsunuz.Bizi şampiyon yapan ASLAN FUTBOLCULARIMIZIN gözlerinden öpüyorum
bu pısırık yönetime, teknik elemana, tffye, siyasete, satılmış medyaya rağmen kişisel kalite ile savaşarak şampiyon oldular!
Rehavet, konsantrasyon gibi saçma sapan argumanlarla çocukları taraftarın medyanın önüne atan çapsızlar sahaya teknik taktik anlamda hiçbirşey koyamadığı için çocuklara sallattılar ama yinede çocuklar bu sahada ki kaotik ortamdan kaliteleri ile çıkmayı bildiler !
Pısırık yönetim kısmına katılmıyorum. Dünyanın hiçbir yerinde, sermaye sahipleri hükümetler ile ters gidemez. Bizim gibi tek adamın tek imzası ile tüm şirketlerine kayyum atanabilecek bir ortamda kimse sesini çıkaramaz. Bugün herkes iyi kötü bir yerde yönetici altında çalışıyor. Çoğunluk yöneticisine ama bile diyemiyor cümle içerisinde, üstelik kaybedeceği sadece üç kuruş maaş varken. Milyon hatta milyarlarca dolar servet sahiplerinin işlerini riske etmelerini bekliyorsunuz.
Çok zor. Hakkında bir kolpa suçlama ile içinden geçiyorlar. Türkiye’nin en zengin insanlarının tehdit edildiğine dair fena iddialar var. Burada yazmaya korkuyor insan.40 milyon taraftarın var
gelecek nesillerin %70 Galatasaraylı
bu gücü kullanamıyorsan pısırıksındır
bak dün yine twit silmişler!
Bizimkiler yine pısırık ama bizim taraftar ET ye sahip çıkmadı doğru düzgün. İmza kampanyası yapıldı 4-5 inci gününde 6000 civarında filandı.40 milyon taraftarın var
gelecek nesillerin %70 Galatasaraylı
bu gücü kullanamıyorsan pısırıksındır
bak dün yine twit silmişler!
30 milyon olmasada17-18 e ben kabul ederimBAY yerine asla olamaz, kanat alternatifi bakisiyla belki desen de 30 M cok dusundurucu bir bonservis. Bekleyip cok daha azina almaya calisabilirsin. Ortasaha butcesini dusurecek her seyden kacmak lazim.
Barisin alternarifi pek olmaz zaten istikrar, fizik, sakatlanmama vs. daha iyi top kullanan tabi olurda