Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CL'de tecrübeli kadronun oynadığı deplasmanlar maçları buysa gençlerle daha kötü olma ihtimalimiz bile yok 10 kişilik takıma karşı 3 farktan turu veriyorduk, Liverpool maçında sadece 2. yarı 6-7'lik olurduk 5 dakikada 3 gol yedik 1'i iptal oldu.

Mesela hocanın bahsettiği tecrübe neden Samsunspor maçında kendini göstermemiş şampiyonluk maçına çıkıyorsun 4 yiyorsun yetmiyor dönüyorsun Antalyaspor'a karşı yine patır patır dökülüyorsun.

Bu ülkeye genç futbolcu getirmek zor ama yaşlısına 10-15 m euro maaş verincede bir anlamı kalmıyor 2 sene sonra göndermek için uğraşıyorsun, mesela Icardi'nin tüm sezon yaptıkları hemen unutulmuş duygusal şekilde yine 5 m euro'dan 2 yıllık sözleşme vermeye çalışıyoruz daha bu adam 2 ay önce isteksiz şekilde davranıp ısınmaya gitmeyi reddetmiyor muydu.

Kural saçma ama bizim transfer politikamızda en az kural kadar saçma.
Ya umut yapma CL de daha ne yapacaktı bu takım? Lig tarafını bi yere kadar anlarım ama CL den vurulmaz bu kadroya.
Kural ve hoca/kadronun kötü olması bambaşka şeyler.

Barış ve Sara muhtemelen gidecektir. Bir stoper takviyesi bekliyorum ama olur mu bilmem. Şöyle bir şey kurabilirsek sevinirim.

Uğurcan
Singo Davinson Apo Jakobs
Lemina Reijnders
Olmo
Sane Osimhen Rashford

+4ü as topçu olarak seçersek elimiz çok rahatlar da bizimki o 4ü süre vermeyeceği renato asprillalarla doldurur yine kaana kutucuya ilkaya talim oluruz

Ya umut yapma CL de daha ne yapacaktı bu takım? Lig tarafını bi yere kadar anlarım ama CL den vurulmaz bu kadroya.
CL'de yapabileceğimizin en fazlasını yaptık zaten iç sahada verilen mücadele her şeyi halen taktir ediyorum ama deplasmanlarda bu kadar kötü oynanmaz 2 pas yapamıyoruz kadroya verdiğimiz maaş 100 m euro'yu buluyor ama rakip kaleye gidemiyoruz.

Maaş seviyemiz çok yüksek, tecrübeli oyuncular var iyi oynadığımız maç sayısı bu sezon 50 maç üzerinden 10'u geçmez.

Bizim kekolar zaten kadro kuramıyordu bu kuralla birlikte hiç kadro kuramazlar.

Şimdiden ağlamaya başladılar bile. Bu arada 10 tane düzgün yabancın varsa ve bunlara 2 tane büyük potansiyel genç eklediğinde çok sağlam kadro olur.

Hiç ağlamaya falan gerek yok. Kural bence kötü değil bitmiş adamları getirip burada şov yapmasını beklemektense parlamak isteyen aç oyuncuyu tercih ederim.

Tabii bu muhteşem hocamızın hiç hoşuna gitmeyen bir durum olur orası ayrı konu.

Tipe bak

20781.webp

Barış ve Sara muhtemelen gidecektir. Bir stoper takviyesi bekliyorum ama olur mu bilmem. Şöyle bir şey kurabilirsek sevinirim.

Uğurcan
Singo Davinson Apo Jakobs
Lemina Reijnders
Olmo
Sane Osimhen Rashford

Ön bölge gayet iyi ama arka yine sorun yaşatır. Singo'nun kaldığı senaryoda Sanchez - Jakobs olmamalı 3 tane sakar adam sorun yaratır.

Real Carvajal ile uzatmiyor diye acikladi.
Adam bi capraz kopardi, üsütüne 5 tanr agir sakatlik daha gecirdi

2 quality isim gelirse opup basimiza koyalim dostum.. Sara satilirsa Toreira- Lemina - Nhaga kaliyor ( ilkayi saymiyorum)..
6 numarayı çok iyi bir futbolcu çözüp 8-10 numarayı genç yapabiliriz zaten İlkay, Ahmed, Kaan, Günay bunlarla direk yolları ayırmak lazım yerli olarakta düzgün transferler gerekiyor.

Kazımcan - Bertuğ takasını okudum

Moralim bozuldu

Bu kulüpte iş bilen bir tane adam olmaz mı yaaa

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sol bek alınırsa Eren yedekte oturur çok bir fark olmaz ama bize yerli forvetin aciliyeti var piyasada da çok az yerli forvet var.

Deniz Gül ya da Bertuğ lazım 3'ncü forveti net olarak yerli yapmamız şart, Kazımcan'ın yeri dolar ama yerli forveti kaptırırsak yeri dolmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt