Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lassana diarra,moussa sissoko,Mousa dembele şunların birini ekibimizde göremedim ya içimde ukte kaldı.

Icardi ile sözleşme imzalamama ve Sara satışı ile pek zarar görmeden atlatabiliriz 10+4 ü.
kaşar 10 numara
baba stoper
2 adet 6-8
1 kanat
1 forvet

Hoca belki yunusa guvendi ama yunusta o vizyon yok. Yunusun topla gidebilmesi guzel ama son pasları atma konusunda yetersiz. Ara ara atiyor ama çoğu zaman açık alanda koşan adamin onune bırakmaktan bile imtina edip delirtti. Silva bunlara deva olur ama arkaya sekenleri toplayacak, takimi geriye kosturmayacak adamlar lazim. Yoksa saneyi, silvayi sürekli ileri geri kosturacaksak gene uzun vadede takim dususe gecer herkes cöp görünür.
Dediğin çok doğru.Birde Yunus ta maalesef ki sonraki hamleyi düşünecek potansiyel yok.Bir Mertens kafası olmuş olsa olay çok daha farklı bir boyuta giderdi.O nedenle bir akıl ivedilikle bize şart.

uğurcan + günay?
sağ bek (singo?, sallai?) + yerli sağ bek
sanchez + u23 yabancı
apokerim + ümit akdağ
jakobs + eren + kazımcan
torreira + transfer + transfer
sara
sane
+ yunus
barış + u23 yabancı
osimhen + yabancı

10 yabancılı kadro. iki tane genç yabancı koydum. ya da orta sahadan bir adam silip stopere bir kontenjan daha harcanabilir. ama orta saha daha kritik.
torreira, sara giderse onların yerine de yabancı gelecek.
nhaga kalırsa 10+3 olur bu şekilde.

Dursun Ozbek İcardi yi yollayan baskan olmak istemiyor nedir ya Sneijderi yollayan baskan oldu ama.Sneijder in gonderilmesi dogrudur yanlistir orasi tartisilir ama gittigi zaman 17 asist yapmisti.İcardi her zaman idol olacak ancak Son form durumu ve hali yabanci kontenjaninda direk yer kaplatacak.Sampiyonlar ligine duzenli gitmek ve ilerlemek istiyorsak gelismek zorundayiz.

Kolpa Naciyi her yerden engelledim hala bir şekilde karşıma çıkıyor yetti be

5 mağlubiyet alınan sezon sonrası kadroda revizyon yapmayıp, herkes ile devam kararı inanılmaz skandal. Seneye 3. Oluruz şampiyonlar ligi yoğunluğu ile. Torrea kaldıysa lemina gitmeli idi. Sara, icardi gitmeli maalesef. Singo elde patladı kimse almaz o senelik ücrete gitmez. Stoper, en az 2 orta saha, kanat ve yedek forvet lazım ama 4 sene şampiyon olduk kafası var hoca ve yönetimde, ciddi bir rehavet var. Galatasaray 4 senenin açık ara en zayıf oyunu ve en çok puan kaybı olan sezonu oldu.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kadromuzu 10+4 kuralına göre yapacağız, hem Icardi kalsın hem Lemina kalsın dersek zaten 10 yabancı tarafını doldurmuş oluyoruz, +4 olan kısımda da Nhaga ile devam edersek 3 kişilik yer kalıyor. Stoper, Orta Saha, 10 Numara, Kanat ve Forvet ihtiyacını neye göre bu 3 kişilik 22 yaş altı oyuncu kontenjanıyla kullanabilecekler merak ediyorum.

Bana kalırsa yapılması gereken önce sözleşmesi biten Lemina ve Icardi ile düzgünce yolları ayırmak, kiralık sözleşmesi biten Lang, Boey ve Asprilla ile yola devam etmeden bundan sonrasında Jakobs-Sara ve Singo için gelecek teklifleri değerlendirmek olmalı.

Davinson, Singo, Sallai, Jakobs, Torreira, Sara, Sane, Osimhen ile 8 yabancıyı yazarım, Orta Saha ve 10 Numara için tartışmasız çok kalite oyuncuların alınmasını geri kalan 3 transfer hakkıyla da yedek forvet kanat transferlerini filan u23 kontenjanından çözmeye çalışırım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt