Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu reis önce reijnders bize uymaz yorumunu okudum şimdide sarayı torun önüne falan koyuyorsun.
Bakın hani singoya o bonservise göre yetersiz falan deniliyor ya sarada aynen böyle yetersiz.
Torrerada düşüşte gitsin fakat birisi kalacak rotasyonda olacaksa bin defa torrera derim.
Bu arada reijnders dediğin adam her türlü sistemde kralını oynar yerinide bulur.
sara zaten torun önünde hem defansif hem ofansif anlamda

25’e hediye paketi yapıp yanında eşantiyonla yollarlar

2 sezondur onlarca kez 6 pastan gol kaçırdığını hatırlıyorum, hele ceza sahasından kaleyi dahi tutmayan onlarca cılız şutu gördük. Cl oyuncusu olması ve Brezilya milli takımına seçilmesi sebebiyle 25 veren enayi bir kulüp çıktıysa cidden muazzam olur

sara zaten torun önünde hem defansif hem ofansif anlamda
Sara torun dört senede oynadığı oyunu ve yaptığıı katkıyı rüyasında yapamaz.
Nereye önünde evet top kayıplarıyla rakibe refakatçı olmasıyla bayaa önünde.
Sara yetersiz bir adam diyorum anlamıyormusun recep.Bunu görün.
Herkes singo fiyasko falan diyorsa sarada en az singo kadar fiiyasko.

2 sezondur onlarca kez 6 pastan gol kaçırdığını hatırlıyorum, hele ceza sahasından kaleyi dahi tutmayan onlarca cılız şutu gördük. Cl oyuncusu olması ve Brezilya milli takımına seçilmesi sebebiyle 25 veren enayi bir kulüp çıktıysa cidden muazzam olur
Geçen sezon özellikle duran toplarda çok fark yaratıyordu ve daha hareketli bir oyun oynuyordu, bu sezon 1-2 hadi 3 maç hariç tam saldı, hele o yay civarındaki şutları falan.. 25 milyondan 1 allah kuruş fazla veren çıkmaz, 22 ve üstünü gördüğümüz an şutingen. Dünya kupası kadrosunda yer alırsa +10 milyon ama seçileceğini sanmıyorum

Sara torun dört senede oynadığı oyunu ve yaptığıı katkıyı rüyasında yapamaz.
Nereye önünde evet top kayıplarıyla rakibe refakatçı olmasıyla bayaa önünde.
Sara yetersiz bir adam diyorum anlamıyormusun recep.Bunu görün.
Herkes singo fiyasko falan diyorsa sarada en az singo kadar fiiyasko.
kardeşim birine 30 teklif geliyor birini alan yok hadi bakalım

images
O dönemki oyuncularla ayni değil kalite bence.

Rejinders-camavinga-odegaard-vlahovic-bernardo silva- van dijk şanlı gs mize zuhur etti mi

Sara icin onemli olay saat 21:30 da

Angelotti canli yayinda kadroyu aciklayacakmis

J.brandt 10 numara için puzzle’ın eksik parçası olur mu? Herifi iyi bilen renkdaşlar ne der, yorum alalım

Sara ile sınırlı kalmamalı bu is.El degmisken devam etmeli.

teklif falan yok sıkma..Ayrıca saraya. paraları veren adam doğru tramsfer yapmış olmayacak.Teklif gelirsede hiç düşğnmeden göndermek lazım.
Bu iki oyuncu arasında 3 yaş fark var.
Sara ingiltere 2. Ligindeyken tor arsenal,madrid fiorentina falan yapıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt