Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.808
- 66.868
- 5.003
Sneijder gittiğinden beri iyi bir şutöre hasret kaldıkValverde gelsede şöyle uzaktan gol izlesek resmen hasret kaldık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder gittiğinden beri iyi bir şutöre hasret kaldıkValverde gelsede şöyle uzaktan gol izlesek resmen hasret kaldık
Yay üstüne top boşta kalınca 1 gram heyecan yok, frikik oluyor 1 gram heyecan yok.Sneijder gittiğinden beri iyi bir şutöre hasret kaldık
İlkay varken zaten o iş olmaz #NhagaAtamaBekliyorNhaga en az 30 maç oynayabileceği bir takıma kiralanmalı , yoksa kariyeri yanar çocuğun
Valverdenin gelme ihtimalini hesapladım %1,7
Sağda oynuyor son dönemde.hiç izlemedim ama 10 numarada bizi coşturacak adam budur
![]()
İlkay ortahsaha oyuncularımızın en az iki tanesinin ayağı kırılmadığı sürece şans bulmamalı , ZTK dahil bunaİlkay varken zaten o iş olmaz #NhagaAtamaBekliyor
casa pia'ya geri mi donsun?Nhaga en az 30 maç oynayabileceği bir takıma kiralanmalı , yoksa kariyeri yanar çocuğun
Göztepeli Dennise razı olana kadar tüm şansları kullanıyoruzforumda bugün irtifa yüksek kenan yıldızlar camavingalar valverdeler havada uçuşuyor
Alabaya söyleyek Bi tur da o sopa atsın fikri değişirValverdenin gelme ihtimalini hesapladım %1,7
Oynama garantisi olsun nereye kiralandığı çok önemli değilcasa pia'ya geri mi donsun?
Çok iyi oran.Valverdenin gelme ihtimalini hesapladım %1,7