Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocanın en büyük olayı "oyuncuları memnun ederek motivasyon sağlamak"

kutlamalarda gördük ki bahsi geçen oyuncuların çoğu "mauro seneye de burada olacak" tarzı söylemlerde bulundular

e bu adamı gönderen hoca olup da takımın üzerinde negatif bir hava oluşturup 3 ay içinde tepe taklak gitmemek için kontratı bağlayacaklar adama olay bu

sadece icardi değil ki reis konu. Yönetici kankası "bütçemiz 500 milyon" derken

güncel hocamız basın toplantısında "nasıl bir kadro planlaması yapacağız onu hiç bilmiyoruz" diye bir açıklama yapıyor

yani para akıyor ama bundan 3 ay sonrasını bile düşünmek diye bir şey yok şuanki futbol aklında. Bu ekibin alternatifsiz olduğunu düşündüğüne göre şikayet etmen anormal geldi

öyle bir düşüncem yok

sadece dünyada kimse 4 yıl şampiyonluk almış hocasını rastgele bir macera için değiştirmez

hele hele trde o macera kasımda bitecekse

yoksa okan hocadan iyi dünyada 50 hoca vardır belki

Aslinda bu seneyi yine iyi atlatti icardi. Ben bu seneden taraftarin kopmasini homurdanmasini bekliyordum ama attigi bazi goller kurtardi. Tam birakmanin zamani, simdi birakmasa hikayenin sonu iyi olmayabilir.

Antalya macinda kaana asist yapinca forumdaki homurdanmalar bile azaldi bu kadar pamuk ipligine bagli kararlar verilmemeli..

Çakala bak çakala ağustos sonuna kadarda tatil yapar bu sözleşme anlaşması ayağına!!!!

Avatarı değiştireceğim başlarım totemine fb şampiyon oluyorsa olsun

bütün sevgimde bitti artık

Sezon ortasında çocukları özledim diyip arjantine kaçıyor yazin da uzak doğuya gidiyor. Birileri bizimle kafa buluyor!

Koca bir ülke wandayı tutup icardiden nefret ediyor
belli ki bizim gözden kaçırdığımız bir nokta varmış

bir kadın tüm milleti kandıramaz

yavaş yavaş çıkıyor ortaya!

2006'da kameralı telefon sierra leonda bile vardır reis çocukluk fotolarını incelersek anlarız ki bunun mağarası max 2 senedir
Bah'in çocukluk fotolarına ulastim
978f6f7e6834c9bd0b58ac38ddef217f.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt