Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.823
- 109.665
- 4.878
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk muhabiri ama hasta/fanatik fenerli mi? Taniyorum cunku eger o kisiyse. Muhabbetim falan yok ama tanismisligimiz mac izlemisligimiz falan var
Alman Skye girdi o haberi dünDün transfermarktan sözleşmesi biten10 numaralar baktım Julian Brandt tabi gözüme çarptı hemen bugün fanatik haberini yaptı ilgileniyormuşuz diye. Fanatik editörleride dün bakmış anlaşılan![]()
Bence o iş şöyle oluyor Almanlar bizim basından kaynak gösteriyor sonra bizimkiler almanlarıAlman Skye girdi o haberi dün
O 500 milyon euro olayinin ben tamamen yanlis anlasildigini dusunuyorum.500 milyon euro transfer butcesi olmasinin bence imkani yok.Artik maaslar gecmisten gelen bonservis odemeleri felan hersey dahil ucret oldugunu dusunuyorum.500 m euro bütçen var cityde realde yoktur böyle para hala icardi sançez toreyra leminayla devam etmeye çalışıyosun
Kafayı yiyicem ya birisi bunun şaka olduğunu söylesin
Ne idüğü belirsiz singoya 30-35 verdirip tüm sezon kenarda oturtup 10 numaralı sistemde oynayıp orayı da sarayla yunusla asprillayla yamamaya çalışan bi futbol aklına sahibiz lan bi insanın her kararı mı yanlış olur ya yazı tura atsan daha fazla isabet tuttururdun