Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sara 25
Zaniolo 10
Nelsson 4
Jelert 4
Frankowski 2.25(1 yıl kiralama opsiyonu)

Düz hesap 45 m euro gelir elde edebiliriz, Barış'ın gidebileceği senaryoda 45 + 30/35 = 80 m euro olur, 100 m euro civarı bizim bonservis harcama durumumuz varsa 180-200 civarını zorlarız.

Şu paraya fena olmayan bir takım kurulabilir gibi geliyor.

barışı sattığın an takım kuramazsın isterse 500 milyonun olsun

ha sadece barış yerine kenan filan alırsın o ayrı

yerli adam bulmak çok zor

barışın kesin tutulması lazım

barışı sattığın an takım kuramazsın isterse 500 milyonun olsun

ha sadece barış yerine kenan filan alırsın o ayrı

yerli adam bulmak çok zor

barışın kesin tutulması lazım
Barış'ın kalmasını bende istiyorum ama geçen seneki süreçten sonra bu sene teklif gelirse değerlendirmek istenebilir gibi geliyor net kalır diyemiyorum.

Thuram,reijnders,bruno 3 lusu ne iyi olurdu be
fatih-terim-alk%C4%B1%C5%9F-fatih-terim-clap.gif

Azizim komple tribal enfeksiyon geçiren, takımın huzurunu kaçıran kim varsa yollamak lazım.

Huzurlu bir takım olgusuna geri dönmeliyiz.
İlk geldiği gibi değil mental olarak, açıkcası Asprilla ve Lang dan çok daha fazlasını yapardı kalsaydı. Açıkçası esas sorun çıkarabilecek huzur bozacak kişi Icardi hele bu haliyle kontrat yenilirse..

Ben de kadronun büyük değişim geçirmesi gerektiğini düşünüyorum ama kolay değil. Sözleşmeler + yabancı kuralı elimizi zayıflatıyor.
Bahane. Öyle olsa sözlesmesi bitmis hatta futbolcu olarak bitmis icardinin sözlesmesini uzatmak icin ugraṣmazlardi

Icardiyle vedalaṣsan, sara ya ilgi var deniliyor onu satsan 2+3 transfer hakkin var. Beleṣ bernardo mu aliyon baska iyi topcu varsa sözlesmesi biten onu mu aliyorsan al sonra git parayi u23e bas illaki iyi topcu bulursun

Yapmak isteyene firsat cok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt