- 4 Ağustos 2009
- 90.880
- 72.164
- 5.358
Ahmedim şöyle bir nöbet olur mu bu sene
Donunu çektiği video yok mu Azizim beraber izleyelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ahmedim şöyle bir nöbet olur mu bu sene
Y. Siniri 15 olsa kalmaliydi bu maasa. Abartmayalim plsicardi 100 bin euroya oynayacak bile olsa kalmamalı
hay agzını öpeyimicardi 100 bin euroya oynayacak bile olsa kalmamalı
aman allahim
Bana da @Sami Karakoç attı, hummalı bir araştırma içerisindeyim dedi, henüz o kısma ulaşamadıkDonunu çektiği video yok mu Azizim beraber izleyelim![]()
Recebim en azından mücadele gücü var, Icardi de o da kalmadı.vedat 2. fw icin cok iyi isim mac daralınca kafa ile mıhlar
Fenere gider fenerin bu seneki çalım mevzusu bu olur taraftarı uyutmak için Okan hoca müridi falan istemez benceVedat işi mutlaka olmalı adam tam bir kafa golcüsü yedekten girdiği an bile inanılmaz skor katkısı yapar.
Niye istemesin ki hem CL'de oynayacak hem ligde sırtı dönük iyi oynayabilen futbolcuya ihtiyacımız var. Vedat'ı çıkaran başarılı yapan zaten Okan hoca gelecek olsa muhtemelen bize gelir.Fenere gider fenerin bu seneki çalım mevzusu bu olur taraftarı uyutmak için Okan hoca müridi falan istemez bence
OB vedatı kesin isterFenere gider fenerin bu seneki çalım mevzusu bu olur taraftarı uyutmak için Okan hoca müridi falan istemez bence