Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.933
- 102.091
- 5.238
Torreira yı niye gönderiyoruz yahu?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendisi ayrılmak istiyor diye söylenti dolanıyor.Torreira yı niye gönderiyoruz yahu?
30+ adamları doldurmayın kuralı gibi bir şey oluyor bu şekilde.O zamanda "genç futbolcu"ibaresi auta çıkıyor güya hedef genç oyuncuları getirmekmiş bunlara göre, 23 bile çok genç sayılmıyor artık Avrupa'da millet 17-18 yaşındaki çocukları 11'de oynatıyor
nereye ve ne amaçla geleceğine göre değişir konsere filan mı gelecekSançezin maaş ne kadar
Konate yıllık 10 kağıda gelmez mi
Peşimi salmanı dilerim degerli renkdasım
Valla renkdas gelirse tabi destekleriz ama onu fb de oynarken de begenmezdim.Lig icin bile +4 kuralini iyi uygulayacak oyunculardan birinin forvet olmasini isterim.Muriqi yerine felan Brezilya Arjantinden bu pazarlardan da cozulebilir.32 yasinda 1 sene sonra ne verecegi belli degil.Muric gecen sezon 22 atti ondan onceki sezon 7 atmis onceki sezon 15 ondan onceki sezonunda.5 atmis.Cok dalgali performansi varAbi Osi sağlıklı ise bütün maçlar 90 dakika o oynayacak zaten, lig için ise oyunu rakip sahaya yıkmak için Muriqi gibi adamlar lazım.
Baba aslında şunu ifade etmeye çalışıyorum 2. Forvet için doğru profil yoksa söylediklerinde kesinlikle haklısın.Valla renkdas gelirse tabi destekleriz ama onu fb de oynarken de begenmezdim.Lig icin bile +4 kuralini iyi uygulayacak oyunculardan birinin forvet olmasini isterim.Muriqi yerine felan Brezilya Arjantinden bu pazarlardan da cozulebilir.32 yasinda 1 sene sonra ne verecegi belli degil.Muric gecen sezon 22 atti ondan onceki sezon 7 atmis onceki sezon 15 ondan onceki sezonunda.5 atmis.Cok dalgali performansi var
hadi inşallahGS kapanıyor bu sene sanırım
stoperde beyaz ırk yaşatır renkdaşSançezin maaş ne kadar
Konate yıllık 10 kağıda gelmez mi