Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
10 numara için sporting lisbon'dan trincao nasıl olur. İyi topçuydu herif

Muriqi Umut Bulut katkısı verir 2-3 sene. Çalışkan yıpratıcı bir adam maliyetinin makul olması lazım tabii

teenage mutant ninja turtles GIF by RiffTrax

torreira gitmeli hiç bi işe yaramıyor

Abi Osi sağlıklı ise bütün maçlar 90 dakika o oynayacak zaten, lig için ise oyunu rakip sahaya yıkmak için Muriqi gibi adamlar lazım.
Valla renkdas gelirse tabi destekleriz ama onu fb de oynarken de begenmezdim.Lig icin bile +4 kuralini iyi uygulayacak oyunculardan birinin forvet olmasini isterim.Muriqi yerine felan Brezilya Arjantinden bu pazarlardan da cozulebilir.32 yasinda 1 sene sonra ne verecegi belli degil.Muric gecen sezon 22 atti ondan onceki sezon 7 atmis onceki sezon 15 ondan onceki sezonunda.5 atmis.Cok dalgali performansi var

Valla renkdas gelirse tabi destekleriz ama onu fb de oynarken de begenmezdim.Lig icin bile +4 kuralini iyi uygulayacak oyunculardan birinin forvet olmasini isterim.Muriqi yerine felan Brezilya Arjantinden bu pazarlardan da cozulebilir.32 yasinda 1 sene sonra ne verecegi belli degil.Muric gecen sezon 22 atti ondan onceki sezon 7 atmis onceki sezon 15 ondan onceki sezonunda.5 atmis.Cok dalgali performansi var
Baba aslında şunu ifade etmeye çalışıyorum 2. Forvet için doğru profil yoksa söylediklerinde kesinlikle haklısın.

bu arada genç oyuncu kuralından bağımsız olarak yaşlı takımız
biraz gençleşmek lazım. gelecek oyuncular çok genç olmayacaksa bile 28-29+ olmasın
araya sadece bir tane 30+ sıkalım çok istiyorsak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt