Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Icardi ile devam etmek absürd olur yedek forvet için 5 küsur maaş mı vereceğiz, üstelik oynatmak istediğimiz oyuna uygun değil iken.

Icardiyi çok seviyorum her şey için de teşekkür ederiz ancak yeterli bence artık.

Lucas için ise aynısını düşünmüyorum, 1-2 sene daha en azından formamızı giymeliydi ama gidiyor gibi.

Uğurcan
Singo Davinson Van Dijk Jakobs
Hakan Camavinga
Sane Bruno Barış
Osimhen

Ne Icardi'si hala yaw? Aş bunlari artik GeSem hadi hadi sahada dinamizm istiyoruz

bizim en önemli eksiğimizin 10 numara pozisyonu olduğunu düşünüyorum, 40 yaşındaki mertens kadar top oynayacak adamı koca sezonda bulamadık

tabi sayın hocamızın sistemindeki 10 numara oyuncusunun hayvan gibi pres yapması, gerektiğinde orta sahayı üçlemesi, dar alanda iş çözmesi ve santraforu ikilemesi gerekiyor

yani bize futbolcu değilde robocop lazım sanki

Forumda bugüne kadar hiç sövmedim

İcardiyle sözleşme uzatırlarsa çok pis sövecem bu da benim sözüm olsun
Sözleşme uzatılırsa biz

21646.webp

İcardi işi 10 gün içinde netleşmezse teşekkür metni yayınlayıp önümüze bakmalıyız.

Icardi ile devam etmek absürd olur yedek forvet için 5 küsur maaş mı vereceğiz, üstelik oynatmak istediğimiz oyuna uygun değil iken.

Icardiyi çok seviyorum her şey için de teşekkür ederiz ancak yeterli bence artık.

Lucas için ise aynısını düşünmüyorum, 1-2 sene daha en azından formamızı giymeliydi ama gidiyor gibi.
Kim diyor torreira gidiyor diye

Salzburg birini brendtforda birini dortumund a iki tane 19 yasinda defans satti. Biri 18 digeri 19.5 m euro. Kotu takımlara mi satti hayır kotu liglere mi satti hayır.

belki de dursun özbek sneijder olayındaki gibi kötü adam olmamak için bakın tutmaya çalıştık havası vermeye çalışıyordur
millet o zaman çok sövmüştü ama doğru karardı sneijder'in gitmesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt