- 30 Ağustos 2009
- 30.232
- 20.201
- 2.593
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nedim hamzaoglu veya Nedim nedimoğluNe-dim kadro yapmaya son ve-re-lim.
![]()
Hocam bu alman ingiliz fransiz takimlarj alırken kendini yetistirmemis demiyor profesyonel davranıyor aliyor biz niye her oyuncuya kustahlik yapıyoruz bilemiyorum. Bence arti dört olmasin gene zaten kendini oynadığı maçlarda zaten ispatlamis genc oyuncu alinmali.hayal değil gerçekler diyelim
hee camavinga gelecek real madrid'den 23 yaşındayken bi de
bu adam kadayıf ortasaha aşığı resmen, valla bıktık artık
Gasperini gelsin pep bize gelmezLazio Sportif Direktörü Angelo Mariano Fabiani, Maurizio Sarri ile vedalaşıp yerine Galatasaray'ın şampiyon hocası Okan Buruk'u düşünüyor. (Tuttomercato)
Hoca da yolcu, Pep ile iletişime geçelim
Gasperini gelsin pep bize gelmez
+100Okan Hoca buradaki rahatı bırakıp biyere gitmez. Galatasaray şuan elit takımlar hariç diğer kulüplerden iyi imkanlar sunuyor neden gitsin yav?
İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
PostecoglouLazio Sportif Direktörü Angelo Mariano Fabiani, Maurizio Sarri ile vedalaşıp yerine Galatasaray'ın şampiyon hocası Okan Buruk'u düşünüyor. (Tuttomercato)
Hoca da yolcu, Pep ile iletişime geçelim
Postecoglou![]()
Hocam bu bahsettiklerin ile hedef Göztepe gibi bir takım olmak mı oluyor? Zira bu orta saha ile şampiyonluğun yanına yaklaşamayız.Ugarte yirenkyi orta sahası tam istedigim okuz orta saha olur. Defansa da u 23 kesici biri. Önce kesici olsun sonra ayak pas vb