Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan tam guardiolalık takım var singosu barışı jakobsu maşallah
pocikerimin uzun pasları sonrası pepin min sıfat

images

Ulan bırak palavrayi hocan gidecek dıye ödün kopuyordur realist ol hardhand :asd:

yok bee sene boyunca dedim 4. şampiyonluktan sonra salarım diye

gerçekten çok önemsemiyorum bundan sonrasını ben tavanımızın bu olduğunu, bundan öteye gitmemizin pek de mümkün olmadığını düşünüyorum,

10+4 gecerli olursa fbnin işi daha çok zor oluyo 20 üstü yabancısı var bırak debelensinler icardiyle uzatmak için kuralı değiştirmeye calışıyorlar

Alan takımlar hangi takımlar? Şampiyonluğa mı oynuyorlar? Benim derdim burada yaşları değil. Şampiyonluğa oynayacak takımın defans ve orta sahasının belirli bir teknik kapasitenin üstünde olması lazım. Ugarte- Yirenkyi orta sahası şampiyonluğa nasıl oynasın?
Evet aliyorlar. Dortmund 19 yasinda defans aldi avrupada hedefi yok.mudur. hayırlısı hocam gorusunuze saygim var bu benim gorusum oyuncuya buaaa iyiymis diyorum bakiyorum almislar iyi liglerden. Iyi aksamlar dilerim

yok bee sene boyunca dedim 4. şampiyonluktan sonra salarım diye

gerçekten çok önemsemiyorum bundan sonrasını ben tavanımızın bu olduğunu, bundan öteye gitmemizin pek de mümkün olmadığını düşünüyorum,
Bu hoca ve bu yonetim yönetici anlayışı ile fazlasi olmaz zaten. 4.şampiyonlugu bile ittire kaktıra zorla aldık. Tavanimiz bu degilde tavani yükseltebilecek birisi yok.

Bora dostum bazen maç içi yükselip istifa falan yazıyoruz yalan değil bende yazdım ama 4 sene üst üste ligi alan hocayı gönderebilecek maça kimsede yok. Avrupa için kısıtlı donanımı var teknik ekibini günceller biraz daha gelişimi kovalarsa bi 4 daha yapamaması için sebep yok gibi. Allah var bu süreçte onun en buyuk şansı Erden Timur ile başlamaktı. Maddi imkanlarında pik yaptığı döneme denk geldi. Cengiz başkanla falan başlasa muhtemelen yerdik şimdi Okan hocayı

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..
Söylediklerine kesinlikle katılıyorum.Teknik stuff'a takviyeyi yıllardır söylüyoruz.Bu sene el atılmalı oraya.LAkin ligi domine ettiği sürece kimse gönderemez buda bir gerçek.Aslında kısıtlı donanımdan ziyade sezon başı Mertens'ini bulmakta neden ısrar etmedi onu bir türlü anlayamadık.Oyun kurucusuz biz oyun oynayamıyoruz.Oyun aklı şart oğlu şart.Bu sene en büyük handikapımız bu oldu.Bunun sorumlusu gerçekten kim çok merak ediyorum.Nasıl olurda bunu çözmeden sezona bşlarız anlam veremiyorum.Eldeki oyunculardan hiçbirisi Mertens değil.Kimse kusura bakmasın .Ki Avrupa'da Mertens'ten daha yukarı seviyelerde oyuncular gerekiyor.Bu sene biz oyun kuramadık .Ne deplasmanlarda ne içeride.İçerinin en büyük avantajı taraftar gazıyla baskı yapabiliyor olmamızdı.Bu sene oyundan hiçbirimiz tam anlamıyla zevk alamadık ama yinede herşeye rağmen gemiyi yanaştırmayı başardı.Çok mükemmel oyunlar oynayıp şampiyon olamıyabilirdikte.Apayrı bir denklem.

irfan saraloğlu'nu lazio eşofmanlarıyla göreceğiz demek ki. gözlüğünün rengini de mavi yapar artık.

Evet aliyorlar. Dortmund 19 yasinda defans aldi avrupada hedefi yok.mudur. hayırlısı hocam gorusunuze saygim var bu benim gorusum oyuncuya buaaa iyiymis diyorum bakiyorum almislar iyi liglerden. Iyi aksamlar dilerim
Dortmund ne zaman sampiyon oldu rtaş peki benim bildigim en son klopp ile oldular oda 2012 miydi neydi biz 2025- 2026 sezonunu bitirdik ya o açidan soruyorum.

Bu hoca ve bu yonetim yönetici anlayışı ile fazlasi olmaz zaten. 4.şampiyonlugu bile ittire kaktıra zorla aldık. Tavanimiz bu degilde tavani yükseltebilecek birisi yok.

Naci bu ülkenin kültüründe herhangi bir alanda süreklilikle gelen bir başarı yok, düşün biz en maksimumunu yaşadık şuan tekrar 4 sene ile. O kadar alışık değiliz ki Pep olsa 4. Senede yüz göz olmaktan gözümüzdeki değeri düşer.

Gerçekten ülkede bizi destekleyen bir kurum olmasını geçtim bari önümüze engel koymayın. Sürekli kendi ülkende bir şeylerle mücadele ederek uzun vadeli hiçbir şey olmaz.

Tavanımızın daha yüksek olması için önce bu ülkenin yapısının değişmesi lazım. Bak Trabzon’dan Oluai alacağız diye ortalık inledi. Bayern her sene Almanya liginin her takımından topluyor oyuncuları. Çok basit bir örnek sadece

Dortmund ne zaman sampiyon oldu rtaş peki benim bildigim en son klopp ile oldular oda 2012 miydi neydi biz 2025- 2026 sezonunu bitirdik ya o açidan soruyorum.
Yazarken bunun deneceğini düşündüm hocam ben onu örnek verdim ama yazarken baska örnek vermeye üşendim takim olarak. Oyuncu alan sampiyonluk hedefleyen takım da var. Avrupa hedefi olan takım da var. Biraz baktigimizda görürüz zaten. Dortmund özelinde ise dortmund avrupa hedefi var midir vardir. Selamlar hocam 👍

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt