Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.861
- 102.045
- 5.238
a.villa nın kupayı alması bize zarardı galibalistemdeki buendia gol attı
8.1 puan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
a.villa nın kupayı alması bize zarardı galibalistemdeki buendia gol attı
8.1 puan
tebrikler buendia
ama biz galatasarayiz kendini ispatlamis buyuk yildizlar almaliyiz bernardo silva yoksa topcu degil derler begenmezler
Yazarken bunun deneceğini düşündüm hocam ben onu örnek verdim ama yazarken baska örnek vermeye üşendim takim olarak. Oyuncu alan sampiyonluk hedefleyen takım da var. Avrupa hedefi olan takım da var. Biraz baktigimizda görürüz zaten. Dortmund özelinde ise dortmund avrupa hedefi var midir vardir...Okan hocanı mı kastettin. O da öyle çünkü.
Ulan harbiden bunlar Lemina ile yolu ayırıp Torreira’yı uzatmasınlar. İkisi de uzamalı da bir seçeneğim olsa Lemina’yı tutarım stoper alternatifini de iyi oynadığı için
arada bir ilk 24 e giremeyip camiayi test etmek lazimYari finale gerek yok suan icin zaten. Basamak basamak gitmek lazim. 16 kalirsak bu sene yine basari. Oranin gediklisi olmak lazim. Gelecek sezon son 8 ve öyle yükselip finali oynayip bi kac senede kupayi kazanmak.
Yanlis tercih olur.
10+4 yk kadarkaç para lan bi buendia
Ailemden 12 yildir uzagim demis, simdi yakinlasmak istiyorum demis.Yanlis tercih olur.
Neyse Ederson bize kalir o zaman.Ailemden 12 yildir uzagim demis, simdi yakinlasmak istiyorum demis.
Ispanya - Portekiz yanyana
gecmis olsun