Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok basit sen istediğin zamandan 6 ay 1 sezon önce bedavaydı bu adam gidip uçup kaçtı mı da 40 milyon euro oldu?.Onun harici bana göre 40 edecek ne yaşta ne tekniğe sahip.Ondan sonra klüp niye batıyor.Batınca hesabını kimse vermeyecek.
Takip ettin mi bilmiyorum (mesajini gorunce sanmiyorum takip ettigini) ama oyuncu evet, cok iyi uctu diyebiliriz. Marsilya doneminde istenmeyen adam oldu, o yuzden de gidebilirsin dediler.

Villarreal bunu istedi ve transfer etti, adamlarda cok iyi oynamaya basladi. Marsilya doneminde boyle oynamiyordu ki zaten boyle oynamis olsaydi Marsilya gondermezdi.

6 ay degil bu arada, 1.5 sene sonra bu piyasaya yukseldi bu da onemli detay. Bu fiyat artisini normal goruyorum o yuzden.

10+4 diye ağlamaya gerek yok bu ülkede fenere yarayan bir kural olsa anında değiştirirlerdi konu biz olunca 2013'lerde bile sürekli yabancı kuralından etkilenmiştik yine değiştirmeyecekleri bariz belliydi.

Bu işin oluru iyi planlamadan geçer şu an halen en iyi yerlilere sahibiz Uğurcan, Barış, Yunus, Abdülkerim, Eren bu yapıyı dahada güçlendirmek lazım özellikle Barış'ı ikna etmek gerekiyor bu kuralda gönderemeyiz.

Gidip 17-18 yaşında çocuk almayacaklar 23 yaşındaki adam halen futbolcu olamadıysa zaten sonrasında da olması zor olur.

Boey 15e gidiyordu erden timur olmasa.O zamanıda hatırlıyoruzda neyse siz aldırın gueyeyi.
Ne alakası var yahu bizim aldırmamızla, 6 ay önce diyorsun değil diyorum ben de.

Adamın 1.5 sezon önceki haliyle 1.5 sezon sonraki arasında dağlar kadar fark var, kıyaslanamaz.

Orta yas futbolcu dusmani tdmiz bos bos yaygara kopartıp gereksiz gündem oldu. Bi de gidip cbaskanina dert yanmislar. Sanki yabancı sınırı 3+2 oldu.
En azından Icardi ile vedalaşma vakti geldi 12+2 olsa zaten 1 kontenjan Icardi ile boşa gidecekti hiç ağlamaya sızlamaya gerek yok.

Uğurcan gibi büyük avantaja sahibiz ön alanda 10 tane yabancı atabiliyoruz rakiplerde böyle bir avantaj bile yok bu kural bize uzun vadede yarar en azından yanlış transferler yerine daha net genç isimler alırız.

Gidip Danimarka'nın ormanlarından Jelert gibi adamlar bulacağımıza o dönem Fransa'dan Doue'yi bastırıp alacaktık. Şimdiki transferlerde de öyle sisteme uygun alıp gelirsen sorun yaşamazsın menajer önerisine oturursan başarısız olursun.

fb bu kuraldan sonra brown nene ve sidikiyi tutacak bence kesin :asd:

musaba falan hepsi çöpe gidecek bi ton ıvırzıvır yabancıları var

zurpinho olsaydı bize 50 satırlık aneliz yapardı

10+4 kesinse icardi, sara, singo/sallai üçlüsüyle yollar acilen ayrılmalı

barışı boeyi oynattığında 22-23 yaşlarındaydı hoca aloooooooooo

13 yaşında adam alın demiyoz DZ gibi
Zaten Renato'yu bir kenara koyarsak, 3 tane "genc" alacaklar hepsi bu.

Bunlarin hepsi 18 yasinda olmasina da gerek yok.

2 tanesini al 22-23 yaslarinda soyle en az 60-70 mac tecrubesi olan birilerini, bir tane de 19-20 yaslarinda biri olabilir fiyati normal ise.

Yine de bu yabanci kurali dandik birsey , orasi ayri.

10+4 direkt bize yarıyor fb ve bjkyi patlatır direkt bunlar zaten doğru düzgün oyuncuyu bile ikna edip getiremiyorlar üstüne 50 tane yabancıları var valla bizde para da varken tam makası uzun uzun açma fırsatı var doğru transferlerle

10+4 te Icardi ile uzatan vatana ihanet ile yargılanmalı tez infazı yapılmalı. Benzer durum Türk statüsünde olsada Ilkay içinde geçerli

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt