Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öngörüslü baskanimiz gitti heriflere yabanci kaleciyi cakti en pahalisindan ve onun üzerine en iyi yerli kaleciyi aldi. Sonrada kurala yalandan itraz edip bunlara tuzak kurup yabanci kuralini degistirtti. Böylece kuaraldan asil karlida kendisi cikti:

1000007012.webp

Edersonu biz almis olsak moku gercekten yemisidik.

barışın iyi topçu olmadığını göremeyen düz insanlar olarak çok üzgünüz

aşağıdaki gibi yapılanma şart oldu

KALE
: UĞURCAN/JANKAT/ALTYAPI

BEK: SALLAI---ARDA OKAN veya MITHAT PALA ---JAKOBS---EREN

STOPER: VANDİJK veya RUDIGER---SANCHEZ---APO---LEMINA---ARDA

ORTA SAHA : HAKAN Ç---TORREIRA---U23---SARA---ILKAY---NHAGA---BERNARDO SILVA veya BRANDT---YUNUS

KANAT: SANE---U23---BAY---ARAL ŞİMŞİR

FORVET : OSIMHEN/U23/BERTUĞ veya DENİZ GÜL

Son düzenleme:
Okan hoca pape gueye ye 40m bonservis 7m maaş verdiremeyecek, bernardoya 17m maaş verdiremeyecek ben mutluyum açıkçası

valla ne yalan söyleyeyim, bernardo ismine ben de çok soğuk bakıyorum (tamamen hissiyat). gerçi kendisi ismen çok büyük oyuncu. biz osimhen ve sane'den sonra her büyük oyuncuya garanti gelir gözüyle bakmaya başladık ama çok zor bir transferin öznesi zaten kendisi.
Velim, Bernardo nun bize faydası olmaz gibi başlayıp son yükleme kadar aslında transferin imkansız olduğunu anlatmaya çalıştığını anlayınca dumur deryalarında bulduk kendimizi 👀😍

aşağıdaki gibi yapılanma şart oldu

KALE
: UĞURCAN/JANKAT/ALTYAPI

BEK: SALLAI---ARDA OKAN veya MITHAT PALA ---JAKOBS---EREN

STOPER: VANDİJK veya RUDIGER---SANCHEZ---APO---LEMINA---ARDA

ORTA SAHA : HAKAN Ç---TORREIRA---U23---SARA---ILKAY---NHAGA---BERNARDO SILVA veya BRANDT---YUNUS

KANAT: SANE---U23---BAY---ARAL CİMŞİR

FORVET : OSIMHEN/U23/BERTUĞ veya DENİZ GÜL
Güzel, aynen böyle olabilir. Orta sahadaki u23 büyük potensiyel olan örnegin fransadan maliyetli transfer olabilir.

Kenan geliyorsa barisi satıyoruz demektir

icardi parasina durani alacak gibi bizimkiler

bosuna hayal mayal kurmayin bu yönetimin vizyonu cok kisitli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt