Orçun Sözer
Büyük Kaptan
- 16 Haziran 2015
- 24.220
- 8.241
- 1.233
Singo+15 verip Ferdi’yi zorlamak lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Güzel fikir ama brighton sezonun en iyi oyuncusuna singoyla takas edermi?Singo+15 verip Ferdi’yi zorlamak lazım
Sallai falan da verilir Jakobs kimi isterlerseGüzel fikir ama brighton sezonun en iyi oyuncusuna singoyla takas edermi?
Onlar kendilerini 5 dakikada bir yere birakmadilarAtiba Souza 35lerine kadar taş gibi top oynadılar. Torreirayi çok kolay harcıyorsunuz ayıp ediyorsunuz.
@Keramettin TANRIVERDİForumda bir Nedim enflasyonu var
Velim, Bernardo nun bize faydası olmaz gibi başlayıp son yükleme kadar aslında transferin imkansız olduğunu anlatmaya çalıştığını anlayınca dumur deryalarında bulduk kendimizivalla ne yalan söyleyeyim, bernardo ismine ben de çok soğuk bakıyorum (tamamen hissiyat). gerçi kendisi ismen çok büyük oyuncu. biz osimhen ve sane'den sonra her büyük oyuncuya garanti gelir gözüyle bakmaya başladık ama çok zor bir transferin öznesi zaten kendisi.
Güzel, aynen böyle olabilir. Orta sahadaki u23 büyük potensiyel olan örnegin fransadan maliyetli transfer olabilir.aşağıdaki gibi yapılanma şart oldu
KALE : UĞURCAN/JANKAT/ALTYAPI
BEK: SALLAI---ARDA OKAN veya MITHAT PALA ---JAKOBS---EREN
STOPER: VANDİJK veya RUDIGER---SANCHEZ---APO---LEMINA---ARDA
ORTA SAHA : HAKAN Ç---TORREIRA---U23---SARA---ILKAY---NHAGA---BERNARDO SILVA veya BRANDT---YUNUS
KANAT: SANE---U23---BAY---ARAL CİMŞİR
FORVET : OSIMHEN/U23/BERTUĞ veya DENİZ GÜL
Nedim Sesko yapsın seni
Yalamalık bir kadro olmuş———Ugurcan
Singo-Dik-Bardakci-Ferdi
——Jones -Tielemans
Barıs —-Can—Kenan
———-Oşimen