Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi sacmalamayin Kenan i Juve birakmaz.Deplasmandaki macta icimizden gecmisti oyun olarak.Ayrica 120 den asagi bir rakama alamayiz.Gercekci hedef Can Uzun.

"Xavi is dead my brother, dead until the end of next season."

Illa bir sakat adami yazacan ha his sasmaz :asd:
hayalindeki takım:
1779374253863.webp

Kenan 31-32 yasindan önce gelmez buraya. Aynisi Can Uzun icinde gecerli bence. Hakan bile bizi bu yazin kullanip yeni sözlesme kaparsa sasirmam.

kenan gelirse beni ömür boyu banlamayacağına söz ver @Alper Altun

kenanı ilk ben zikrettim
Banlamaya gerek yok boyle seyler icin, Kenan gibi wonderkidlerin ne isi olur Turkiye'de bu yasta yav akil var mantik var. Niye ucuyorsunuz bu tur seylerde anlam veremiyorum. Fantazi icinse tamam fantazi yapin.

Cocugun ismi Real Madrid ile geciyor, ondan bagimsiz zaten Juve'de devam etmeli simdilik. Parayla Turkiye'ye getiremezsin bu cocugu anca dususte olup gozden dusecek, veya yas 30'lara gelince belki.

Haber kolpadırda Galatasaray Galatasaray diye koşturup böyle ayak oyunları ile 30 milyonu bize sokturmanın derdindeyse gitsin nereye gidiyor sa maksimum 15 milyon ederi var 30 verdiğim adamdan 15-20 gol direkt skor katkısı beklerim ben bizim ligde gol ve asist olarak sokağa para atmakla eşdeğer

Lang ne ya bir dolu genc var yine alabileceğin bir dolu genc oyuncu var. avrupa takimi istatistiği olan başarılı olan adama kendini ispatlamamış demiyor. Hepsi de aliyor her takim da aliyor. Bize de bernardo yılda 15 vermek kalmasın vb

10 yabancı
sağ bek
davinson
jakobs
torreira
transfer (orta saha)
transfer (orta saha)
transfer/sara (10 numara)
sane
osimhen
yedek forvet

+ 3 genç
nhaga
sol kanat (barış'a yedek)
sağ stoper (davinson'a yedek)

lemina ve icardi'yi tutmadım. eğer lemina ille de kalsın diyorsak orta sahadaki bir transferi siler lemina yazarız.
sağ beke karar veremediğim için sağ bek yazdım sadece.
diğer transferleri zaten yapmak istiyoruz kuraldan bağımsız olarak.
kadro kurmak zor değil.
2 tane koftiden genç de bulunur herhalde. en kötü havaya sıkarız parayı. yapmadığımız iş değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt