Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aa Salah var sahi unuttuk

Dursun papi bakın dünya yıldızı getirdim demek için bu adamı alabilir
Sane var imkansiz.

4 sene ust uste sampiyon olan takimi kurup ustune icardi, osimen, sane, ugurcan gibi dunya yıldızlarını konduran dursun babayı küçümsemen hic hoşuma gitmiyor

Sane var imkansiz.

4 sene ust uste sampiyon olan takimi kurup ustune icardi, osimen, sane, ugurcan gibi dunya yıldızlarını konduran dursun babayı küçümsemen hic hoşuma gitmiyor

salah'ı almak da büyük iş neticede

aynı zamanda sane'den bağımsız salah artık sağ kanat oynayamaz 10 no takılır

Başkandan anladığım kadarıyla İcardiye ayıp olmasın diye teklif yaptık sanırım. Veya öyle anlamak istiyorum bilmiyorum

Başkandan anladığım kadarıyla İcardiye ayıp olmasın diye teklif yaptık sanırım. Veya öyle anlamak istiyorum bilmiyorum
Tatile cikmazdi adam kontrat isi ciddi olsa. Gundemde sisirilen etkilesim patlamasi haline getirilen bir konu acikcasi.

Neresinden baksan zararli sonuc doguracak bir seyi cidden dusunmezler.

düşününce Dursun Özbek'in anadili gibi fransızca konuşabilmesi garip geliyor hala

İcardinin kontejanı ben olsam ofansif orta sahaya kullanırım. Kanat-Yedek forvet ve stoperi de u23den halledeceğiz mecburen.

Önce şu elden çıkacakları bi çıkaralım. İcardi'nin gittiğini varsayıyorum kaan ayhan, ilkay, sara, günay, nelsson ile derhal yollar ayrılmalı. Sol stoper, merkez orta saha, sol kanat, 10 numara, gezici forvet alınacağını umit ediyorum. Umarım yaparız şunu artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt