Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Istediginiz topcuyu bedava bile getirseniz bu seneki oyunu asamayacak bir hocamiz var. Maksimumu bu. En iyi dediginiz topcuyu antrenmansiz birakarak sene sonuna doğru ne yaptigini bilmez hale Sokan Buruk.

vallahi cok ozledk transfer nobetini. yaz gelsin de karpuz esliginde yorum okuyayim istiyorum. antonio silva firsati cikmis hemen cokun yonetim hemen hemen. hayalim silva van dijk ikilisi

İsak Vural, Emirhan İlkhan, Aral, Başar, Deniz Gül, Bertuğ, Eren D., Ahmetcan, Taha gibi alabileceğimiz iyi yerlileri de almalıyız
Isak olabilir
Emirhan olabilir
Aral olmaz istemiyor
Deniz Gul zor
Bertug olabilir
Eren Dinkci zor
Ahmetcan olabilir (2m maas istiyor)
Taha olabilir

Cenk ergün paranın kokusunu aldı herkesi arıyor Sportif aşye dönmek için

Silva'yi bende önermistim. Benfica 2M net önermis ve oyuncu kabul etmemis diye okumustum. Menajeri Mendes. Ona ve oyuncuya adam basi 2,5 milyon komisyon/imza para versen, belki sicak bakabilir. Sonra 45e falan satmaya calisiriz bizde patlamasini yaparsa.

Silva'yi bende önermistim. Benfica 2M net önermis ve oyuncu kabul etmemis diye okumustum. Menajeri Mendes. Ona ve oyuncuya adam basi 2,5 milyon komisyon/imza para versen, belki sicak bakabilir. Sonra 45e falan satmaya calisiriz bizde patlamasini yaparsa.
iyi adam mi elser baskan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt