Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Yıl 2007 civarı 79 lvl %76da ban yemiştim20 sene önceye gittim birden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yıl 2007 civarı 79 lvl %76da ban yemiştim20 sene önceye gittim birden
En iyisi Onana ama çok pahalı. Mandela Keita'yı isterdim herhalde Frendrup'u bu sezon bilmiyorum ama geçtiğimiz sezon o da çok iyiydi.6 numara icin:
Morten Frendrup
Mandela Keita
Amadou Onana
Manuel Ugarte
Kimi isterdiniz
@Hasan Bekir
Çök çök fırsat gibi fırsat
Bende Keita istiyorum fakat Napoli Anguissa + 20m teklif edecekmis parmayaEn iyisi Onana ama çok pahalı. Mandela Keita'yı isterdim herhalde Frendrup'u bu sezon bilmiyorum ama geçtiğimiz sezon o da çok iyiydi.
Isak olabilirİsak Vural, Emirhan İlkhan, Aral, Başar, Deniz Gül, Bertuğ, Eren D., Ahmetcan, Taha gibi alabileceğimiz iyi yerlileri de almalıyız
Isakİsak Vural, Emirhan İlkhan, Aral, Başar, Deniz Gül, Bertuğ, Eren D., Ahmetcan, Taha gibi alabileceğimiz iyi yerlileri de almalıyız
iyi adam mi elser baskanSilva'yi bende önermistim. Benfica 2M net önermis ve oyuncu kabul etmemis diye okumustum. Menajeri Mendes. Ona ve oyuncuya adam basi 2,5 milyon komisyon/imza para versen, belki sicak bakabilir. Sonra 45e falan satmaya calisiriz bizde patlamasini yaparsa.
Kontratı bitiyor o yüzden düşük fiyati20 ye salsalar ve bizde alabilirsek daha 22 yaşında as stoper benficada para kazandırırır bize de o paraya yedirmezler gibi bize
netYabancı sınırı 10+4 mü olacak 12+2 mi daha bu bile net değil