Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aga o gelmez bu gelmez diyoruzda Sane'nin Osimhen'in çaptan düşsede Icardi'nin olduğu takıma gelecek olan kalbur üstü isimde çoktur. Yeter ki projeni anlatabil, yeter ki bütçe oluştur. Isimli topçu bize gelirde Mr. Kavukçu bunu yapabilir mi ben işin orasındayım.

İnlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY..

Takımda değişim olmazsa seneye çok büyük hayal kırıklığı yaşarız. İcardi,Sanchez,Torreira hatta Lemina’ya filan teşekkür edilmeli. Türk oyunculardan ise Kaan Ayhan,Ahmet filan yollar ayrılmalı. 6-8-10 ve stoper transferleri yapılmalı. Orta ikili hayalim Sangare ve Manzambi veya Amadou Onana. 10 numara ise Sudakov diyorum. Benfica da oynamaması bize transferi için bir avantaj. Bu üçlü ile prens manyağı yaparsın.

Noa kalmali. 15m-18m€ baglayalim. Adam sampiyonluk macinda kimsenin koyamadigi yüregi koydu. Juve maci filan. Bu tip oyuncumuz yok zaten baska. Aidiyeti de var.

Van Dijk ve Bruno Fernandes 26/27 sezonunda GS forması giymeyecekler.
tenor.gif

Kolpalar baslamis

Su an hicbir calisma yoktur, liste bile olusturulmamistir

DK‘dan sonra baslar anca

Hakan Ç.’den daha iyi orta saha alabileceğimize inanmıyorum.

Ederson alalım desek hem pahalı hem de fena düştü performansı.

Diğer Curtis falan zaten gelmez gelse de gole etki etmez o kadar.

Sara gidecekse doğrusu Hakan’ı alıp önüne de Baumgartner’i bir şekilde ikna edip 8-10 gibi oynatmak.

Hakan hem lig hem Avrupa, Baumgartner Avrupa’da başarı için şart.

Koy arkasına da Torreira ya da Lemina’yı maç maç.

Forvet için de araya kaçan ve savaşan hareketli ama senede 12-15 arası gol atabilecek bir Arif tarzı adam bul.

İcardi kalırsa bu durumda Lang ya da kanata onun yerine biriyle hucüm ve orta saha tamamdır.

Geri dörtlüde Singo, Sanchez, Bardakçı, Eren kalır zaten. Boey, Sallai ya da Jakobs’ten biri gider. Buraya giden bekin türüne göre bir takviye planlanmalı ve bence bu isim yerli olmalı.

Stoper ise İcardi ve kontenjanının durumuna bağlı biraz.

Sonrasında Keyfine bak.

Geri kalan yedek kaleci, yerli forvet vs Kutucu, Günay, Kaan vs yerine.

benim hayalimde Ali Habeşoğlu, Ada Yüzgeç ve Can Armando gelecek için bizde önemli yerlere gelebilecek oyuncular, Furkan Koçak'ı da şöyle bir Belçika'da 2 yıllık kiralayıp Yunus sonrasına hazırlardım
Ada yuzgecle can armandoyu kim oynatcak. Hiçbir yere gelemezler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt