Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lemina - Sanchez - Barış - Osimhen bunların fiziği görüyorsunuz.

En fazla kötü gününde oluyor bu oyuncular ama asla mücadeleden kaçmıyorlar. Yağ oranı düşük ve hiçbir zaman kilolu görmedim. Tam profesyoneller.

Takimda böyle oyuncular olmalı.

Yanakları poğaça yapıp yaz kampında nasılsa yakarım diyen oyuncu flordadan girmesin.

orta sahadaki zaafiyet bana son kertede en zor şampiyonluğumuzu yaşattı. gerets'in para alamayan veteran takımı bile sağlam orta sahasıyla anadolu takımlarını ayağa kalkmadan hoplatırdı. samsun'a delik deşik olduk, antalya'yı da nefesleri bitti diye son saniyelerde yenebildik. avrupa'da da elimizi bu yoksunluk bağladı, orta sahada da giderilmeyen yıpranmışlık.

yazın bütün bütçe bu orta sahayı iyileştirmek için ayrılmalı. 6 ve 10 kesin tartışmasız oyuncularla doldurulmalı, 8 numara kimin gidip kalacağına bağlı. diğer bölgelerde tek aciliyeti olan 1 stoper, ben apo diye düşünüyordum ama davinson'un yıllanmışı onu bile geride bıraktı. bu bölgelere para harcansın, geri kalandan kayıp olursa yeri doldurulur. bu pozisyonda sıkıntı dururken gidip paranın çoğu leao filan gibi birine harcanırsa azizli fener'e de 2001'deki dejavuyu yaşatırız.

OUT:
Günay, Sanchez, Singo, Sallai, Kaan, Sara, Torreira, Icardi, Ahmed, Baris.

Baris, Sara, Singo ve Sallai iyi teklifler gelirse zaten satilir ve kendileri gitmeyi isterse sasirmam. Torreira Arjantin/Brezilya yapma zamani geldi. Fazla düsüse gecmeden satilmali. Sanchezin vakti doldu. Yazin 100 de 100 gitmeli. Kaan Schalkeye geri dönsün ve kardesi ile Bundesliga oynasin. Ahmed hic oynamiyor ve artik 1-2 milyon veren olursa satilsin. Yada Süper Ligden bir rotasyon oyuncusu icin takas olarak kullanilsin. Icardi ülkesine döner artik. Baris'da bu sezon kaldi, ama Araplar yine 10 milyon maas önerirse gitmeyi ister diye düsünüyorum.

Sane Joker isim. Bence o aldigi paraya degmesi icin, daha devamli iyi performans vermeli. 2-3 mac iyi oynadiktan sonra 2 mac baya vasat oluyor. 9+3 milyon alan adam ligi domine etmeli. Isteyeni olursa kalsin diye zorlamazdim ben.

Jankat haric kiralik gidenlerin hepsini yollardim. Biraz ordan para elde edelim.

Uğurcan dışında herkes gidebilir

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 ortasaha 2 stoper 2 forvet 2 sağ kanat 2 sol kanat 1 sağbek 1 solbek alalım. Tamamdır

dürüst olmak gerekirse

Uğurcan
Transfer-Transfer-Transfer-Transfer
Transfer-Transfer
Transfer-Transfer-Transfer
Osimhen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt