Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.401
- 91.372
- 5.093
Rengim hepten Ahmed Arif Kesen oldun başımıza.Dunya kupasının bitmesini bekliyoruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rengim hepten Ahmed Arif Kesen oldun başımıza.Dunya kupasının bitmesini bekliyoruz
Seneye yine Afrika kupası olacak mı
Ha evet hatırladım. Ben istemiyorum isteyene saygi duyuyorumAtalanta'dan oynayan. Normalde At. Madrid'e gidecek diye bekleniyordu ama o iş iptal olmuş sanırım.
Seneye prime osimheni görürüz. Yaz kampı yemiş ve Afrika kupası mesaisi olmayan bir osimhen ligin içinden geçer.
Fenerin kalecisi edersonu mu ?Ederson'u United ve Arsenal takip ediyor
+ A. Madrid
cocukluk aski galatasaray olanlardan uzak duralimHakanÇye derhal imza attırılmalı derhal
SAKIN.HakanÇye derhal imza attırılmalı derhal
cocukluk aski galatasaray olanlardan uzak duralim
Takımda şut atmasını bilen adam yok yav burun kıvıracak lüksümüz yok bence hele de free durumdaykenSAKIN.
Zırtpırt sakatlanıyor İnter idmanı ve temposunda.
buraya geldiğinde sakatlamamamak için İlkay gibi salar idmanları 3.5 - 4 kağıtta indirir yıllık minimum her sene biz şöyle Galatasaraylıyız böyle Galatasaraylıyız diye demeç verir gönderemezsin de
2027’de bitiyor sözleşmesi hangi freeTakımda şut atmasını bilen adam yok yav burun kıvıracak lüksümüz yok bence hele de free durumdayken
adam free degil usta seneye de 33 olacak , onun yerine baska sutor alirim daha iyiTakımda şut atmasını bilen adam yok yav burun kıvıracak lüksümüz yok bence hele de free durumdayken
Reis bu mantıkla Babel’i de göndermezdik.Takımda şut atmasını bilen adam yok yav burun kıvıracak lüksümüz yok bence hele de free durumdayken