Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lang'a 30 milyon vermek büyük enayilik olur. Anlık düşünüyorsunuz her şeyi toplam oynadığı maçlardaki katkıyı hesaba katın. 10 maçın 3'ünde başarılı olan adama o kadar para mı verilir ?
10 milyonluk topçu yav 30 milyon verdiğim kanat oyuncusunun 10-12 asist 7-8 gol katkısı vermesi lazım ligde

1 adet sol stoper
minimum 1 tercihen 2 adet merkez orta saha
1 adet santrafor
1 adet dona kadar vereceğimiz 10 numara
1 adet sol/sağ kanat

asgari düzeyde en az 5 adet a+ oyuncu lazım 10 numara için elit oyuncu lazım

yedek ve rotasyon oyuncularını işin içine dahil edersek 10 transfer anca kurtarır bizi

Yapılacak çok iş var ve altından kalkabileceğimizi pek düşünmüyorum.
5-6 ilk 11 oyuncusu gönderip yerlerine yenisini almak ve haricen ana rotasyona 3-4 adam almak ve ıska yapmamak güç olacak. Yüzde 60-70 başarı oranı şart ama ondan bile ümidim yok.

1778403308816.webp

Reis bu mantıkla Babel’i de göndermezdik.

CL’de mücadele eden OS yok diye kaç maç sıkıntı çektik şimdi Torreira - Lemina ikilisinden de daha az atlet bir adamı istiyorsun sadece şut çekiyor diye.
Orta sahaya sadece hakanı alalım başka transfer yapmayalım demiyorum ki sözleşmesi bitiyor diye aklımda kalmış o seviyede bedava yerli oyuncu kaçırılmamalı diye düşündüm sırf şut atıyor demek de haksızlık olur

Lemina muadili oyuncu bulamayacağımız gibi onun gibi rakibe ve büyük maçlara böyle dominasyon koyabilecek bir oyuncu da bulamayız. Lemina’yı dinlendirebilmek için genç birisi alınabilirse iyi olur rotasyonlu oynarlar hem de çok yorulmaz. Lemina’nın gitmesini istemek saçmalık.

Orta sahaya sadece hakanı alalım başka transfer yapmayalım demiyorum ki sözleşmesi bitiyor diye aklımda kalmış o seviyede bedava yerli oyuncu kaçırılmamalı diye düşündüm sırf şut atıyor demek de haksızlık olur
O doneyi verdin diye öyle söyledim hocam ama Hakan takımı çok karıştırır az buz da maaş almaz.

İlkay gibi köşesine de çekilmez, bize de sıkıntı olur yani takıma bu tarz bir profil çekmemek lazım.

Lemina muadili oyuncu bulamayacağımız gibi onun gibi rakibe ve büyük maçlara böyle dominasyon koyabilecek bir oyuncu da bulamayız. Lemina’yı dinlendirebilmek için genç birisi alınabilirse iyi olur rotasyonlu oynarlar hem de çok yorulmaz. Lemina’nın gitmesini istemek saçmalık.
Birebir aynısını düşünüyorum.

Öyle ya da böyle şampiyonluk yolunda aidiyet koydu mu koydu. Katkı verdi mi hem CL’de hem ligde verdi. Grup aşamasında Liverpool’u ilk yensiğin maçı Leminası kazanman mümkün değildi.

Hem Lemina hem Apokerim ikameleri olmayacağı için rotasyonda devam ederse hem takım içi dengeler daha iyi sürer (eski kadroyu tamamen dağıtmamış olursun, hem iyi yedeklerin olur)

Lemina kalsın

Torreira mühim

Aslında 8 numarada bazen begeniyorum

Sallai, Sara ve Singo dışında yabancılardan kimse gitmez takımdan. O da iyi teklifler gelirse olur ancak.

Bunlar ve kiralıktan dönecekleri de saymazsak 7 yabancımız falan kalıyor zaten başka kimsenin gitmesine de gerek yok.

sağ beki nasıl planlarız stopere nasıl bir profili alırız bilmiyorum ama ferdi bizim oyunumuzu çok yukarı çıkarır

savunmadaki eksiği sağ bek alacağımız 6 nuamra ile kapatırsak hemen alırım

ne kadar çok türk oyuncu o kadar iyi

bunlar milli takımda da beraberler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt