Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ferdi'ye 30 vermek mi? Kafayi siyirdiniz herhalde.

Sagbekten sonra bir de sol beke verelim o parayi, cok akilli is vallah (!)
Normalde bizim için sol bek bütçesi max 15 olmalıdır elbette ona itirazım yok ama 10+4'ü düşününce ve yerli seçeneklerin azlığından pek seçenek yok gibi.
Singo için de katılıyorum anormal paralar verdik maaş dahil. Zaten en kısa zamanda elden çıkarmamız gerekiyor bir şekilde. Yoksa o maaşla işimiz çok zor.

10 numaraya Julian Brandt olabilir bu arada. 2+1 sözleşme güzel olur.

abi ben de ferdiyi alırım da oyuncularımızı bu kadar değersizleştirmeyin

biz jacobsu aldık o fiyata ve daha iyi yere geldi, şlde iyi oynadı neden 8 olsun

adamlar sana çer çöp o fiyata veriyor

ayrıca ferdi ile arasında 4 kat fiyat farkı olmamalı

aynı şey sallai için de geçerli

son 2 sezonu bok gibi geçiren ve baya bitik görünen boey için 15 verip sallaiyi neden yakın fiyata bırakalım
Jakops elbette o kadar az etmez renktaş, farkındayım ama bizde aldığı maaşı Avrupa'da vermezler. Göndermek istiyorsak 10m ve altına razı olmak zorunda kalacağımızı düşünüyorum.

Arzuladigim teknik, tecrubeli ve dinamik orta saha rotasyonu:

Ugochukwu
Atta
Avom
Torreira
Hakan Calhanoglu / Bernardo Silva / Brahim Díaz
Ngaha
Breno Bidon ya da Batrakov

En az 6 kislik orta saha olmali, suan 7 tane yazdim farkindayim biri fazla olur ona gore secim yapmak lazim.

Orta saha

On numara

Sağ bek

Sol bek

Alayı beleş. Sane gibi bitirmek lazım.

Madela keita veya manzanbi olur vallahi

Deniz Gülü de almalı yedek forvete

Lemina muadili oyuncu bulamayacağımız gibi onun gibi rakibe ve büyük maçlara böyle dominasyon koyabilecek bir oyuncu da bulamayız. Lemina’yı dinlendirebilmek için genç birisi alınabilirse iyi olur rotasyonlu oynarlar hem de çok yorulmaz. Lemina’nın gitmesini istemek saçmalık.
Mandela keita devre arası uyuyor muydu u-23 kontenjanına, şimdi alsak uymaz sanırım.

Alanyadan ibrahim kaya da düşünülebilir söyleyeyim yerli rotasyona

Troy Parrott'un 20m serbest kalma maddesi vs var diyorlardı geçen eski açıktaki bir yayında, 20 ye çeksek iyi olmaz mı ?

Rayan i alan kulup özenti isimleri almadi ve su an oldukça memnun tebrik ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt