Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim anlamadigim brunoyu niye biraksinki. Şampiyonlar Ligi'nde gidiyorlar. Sözleşmesi bitsede anlasirlarr
evet ben de bırakırlar demedim 3 orta saha birden alırlarsa bırakırlar yazdığım listeden orda bizim gibi işlemiyor süreç, yeni bir kadro planlaması yapabilecekleri konuşuluyor

nevzat , ali naci , gökhan dinç ısrarla hazirana ilk haftasına kadar 2 kişi açıklanacak diyorlar .

çok ilginç şeyler bizi bekliyor olabilir.

Dünya kupasından önce elini çabuk tutma peşinde yönetim heralde

Satılacakları da düşününce 150-170 milyon civarı olur diye düşünüyorum.
Kavukçu 500'leri telaffuz etti. O yüzden gidenlerle birlikte yine bahsettiğin miktarda harcama bekliyorum ben.

Göreceğiz bakalım. 400'ü rahat geçer önümüzdek isezon kuracakları takım bütçesi.

Lemina kalabilir stopere de alternatif olur hem tam bir ön libero, kim ne derse desin Torreira yerine çok iyi bir 8 almamız lazım Torreira gitmek istiyorsa uzatmamak lazım süreci, Lemina'nın da önüne bence sırtı dönük oynayabilen Fabian Ruiz, Ruben Neves, Hakan, Lobotka gibi biri alınmalı, yani bizim aslında bozucudan çok oyunu geriden kurabilen orta saha kurgusuna geçmemiz lazım

6 no :Fabian Ruiz, Ruben Neves,Hakan,Lobotka oyuncu tiplemesi
8no: Mateus Fernandes, Danilo, Baleba gibi
10 no:Zalazar, Baumgartner gibi

oyun kurgusu böyle olmalı biz zaten hücum presinde bozucuyuz ön hücum 4lüsü rakibi bozarken arkadaki 2linin pas kalitesi çok yüksek olmalı böylece geri kazanımlar hep pozisyona dönüşür, ayrıca beklerden 1i mutlaka ayağı iyi olmalı Sallai giderse Singo ya da Boey kalır, sol beke Ferdi ya da Theo gibi biri alınmalı benim fikrim

Barış kalırsa Lang'ı 1 yıl daha kiralamak iyi bir seçenek olabilir bu arada

Lang'ın uygun bir bonservis ile alınmasını istiyorum. Biz almazsak büyük ihtimal FB köpeği alacak adım gibi eminim.

tecrübeli oyuncuyu yedek yapma işine sıcak bakmıyorum.
adamlar zaten fiziken inceden düşüşe geçmiş oluyor. bir de oynamayınca daha da sert düşüyorlar. sonra oyuna sokup katkı bekliyoruz.
mantıklı bir fikir gibi gelmiyor bana
lemina kalsın yedek olsun fikrine soğuğum.
bir de hoca bu konumdaki adamları oynatmak mecburiyetinde hissediyor hiyerarşiden ötürü. o da dengeyi bozuyor. ilkay ile yaşadık bu sene.

Gidip bernardo silva'yı alırsak 7/24 söver taraftar bu arada , artık o da 8 no oldu millet bekleyecek ki 2-3 sene önceki gibi içeri girip köşeye bıraksın topları ama oyun alışkanlığı değişti adamın şutlar eskisi gibi değil.Koy yanına playmaker bir tane daha beraber 8 oynasınlar ama alıp 10 no oynatırsak yine karavana transfer

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt