Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 numara için tek bir adam beni keser.

Amadou Onana

Singo'dan çıkıp gelen paranın üstüne ekleyip direkt bu adamı alacaksın.

Sara için inanmasam da Aston Villa haberleri çıkıyor. Çok istiyorlarsa kafa kafaya takas edelim yada üstüne ufak bir miktar daha para verebiliriz.

İcardi'ye her türlü sözleşme teklif edilecektir ve edilmelidir de zaten. Lakin ben İcardi'ye 4-5 civarı maaşla 1+1 teklif yapılacağını sanıyorum. Doğal olarak direk oynama garantisi de veremeyiz. Bence İcardi sürekli 11 oynayacağı bir takıma gidecek bu işin sonunda. Önemli olan iyi şekilde ayrılmak. İcardi kalsa ben mutsuz olmam çünkü İcardi'yi seviyorum. Lakin mantıklı bakanlar daha doğru düşünüyor bu konuda onun da farkındayım.

Icardi'ye vereceğim maaş 1+1'den bu sene 4 m euro seneye 2.5 m euro olur.

Icardi ile uzatırsak ne de olsa Icardi yerine zaten giremez paradan tasarruf ettik derler.

Uzun yıllar sonra gs seçimlere tek aday giriyor fenerde dalga geçtiğimiz tek adamlık biat kültürü bizde oldu

En alınabilir isim Olmo gibi
Uçuk bonservisi olmaz. Ikna edilirse oluru var.
Diğeri Baum olur.
Diaz olur
Başka da parayla alabileceğimiz kimse yok gibi. Ya çok pahalı olurlar ya da Cherki gibi kadro dışı kalma riskine rağmen gelmezler.
Olmo nasil en alinabilir isim olabiliyor yav?

Sallai van dijk abdülkerim jakobs
Torreira casemiro
Aral şimşir szymanski barış
Osimhen

Ikisi de yedek olacaksa Torri yine 8 gibi önde basarak oynar. Tek sorun onları nasıl ikna edeceksin
yani asıl sorun bizim sakat vs olmadığı sürece 60 maça aynı adamlarla çıkmamız.Yoksa rotasyonda bile oynatsan bu adamlar ikna olur ama lemina sadece kupada oynasa salar mesela verim alamazsın , torr da düşer keza.Hani 60 maçlık periyodun en az 20sine 11 başlayabilecekleri bir rotasyona geçsek yine ok

Syzmanski yazın sezona girmeden kapatsın bari gelecek sezonu

Yoksa bize girecek

Porto bir Polonyalı almış 3 sene içinde içinde ya Ballon Dor ya Hajradinovic sonrası Kasımpaşa'ya gelir elemanın ortası yok manyak topçu. Porto'nun maç özet videosu bile adamın skill videosu gibi.

Uğurcan
Porro Xxxx Abdulkerim Jacobs
Onana Reijnders
Sane Olmo BAY
Osimhen

BAY da gider gibi. Sane'yi isterlerse onu da bırakırız gibi.
Olmo nasil en alinabilir isim olabiliyor yav?
Demek istediğim bizimkiler belirli bir noktaya kadar gözü karartıp para harcayacaksa ve bonservis açısından 50 60 civarı isterlerse oluru var. Kendisi de parayla ikna edilebilir izlenimi veriyor.

Gecenlerde Dembele ile Krava kosmayana forma yok dediler. PSG savunmasini biraz izleyen biri alan ve hatlari korudugunu, aninda topu ileri firlattiklarini gorur. Okanball da bunu yapmaya calisiyor (diger butun super lig takimlari gibi) ama hatlar arasinda 30-40 metre varken bu bosluklari kapatmak imkansiz. Bunu da beceremedigi icin kosacak irgat ariyor Okan. Torr, Lemina, Kaan bunlar ici gecmis topcular artik. Bunlarin EYT'sini baslatirken yerlerine gencleri monte etmek lazim. Mac kaybetme korkusunu gececek artik. Az guven. 6.5M mesela 18 yasindaki bir topcu icin buyuk para. Verdiysen oynatacaksin. Gidip 30M'q az kalsin Oulai aliyordu. Seve seve oynatacakti di mi? Nhaga'yi da oynatmsk zorunda.

Uğurcan
Porro Xxxx Abdulkerim Jacobs
Onana Reijnders
Sane Olmo BAY
Osimhen

BAY da gider gibi. Sane'yi isterlerse onu da bırakırız gibi.

Demek istediğim bizimkiler belirli bir noktaya kadar gözü karartıp para harcayacaksa ve bonservis açısından 50 60 civarı isterlerse oluru var. Kendisi de parayla ikna edilebilir izlenimi veriyor.
Hic sanmiyorum ama keske oyle birsey olsada alsak.

yani asıl sorun bizim sakat vs olmadığı sürece 60 maça aynı adamlarla çıkmamız.Yoksa rotasyonda bile oynatsan bu adamlar ikna olur ama lemina sadece kupada oynasa salar mesela verim alamazsın , torr da düşer keza.Hani 60 maçlık periyodun en az 20sine 11 başlayabilecekleri bir rotasyona geçsek yine ok
Çok zor. Antreman temposu mutlaka yüksek olmalı Ayrıca öyle 80'de girecek adamlar değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt