Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o değil de bundan 3-4 sene evvel ben fariolinin oynattığı oyundan hazzetmiyordum

sıkıcı geliyordu ve okan hocanın pres oyununu daha çok eviyordum

okan hoca artık presten de at koş at koş koşkoş koşa döndü ki bezdirdi

fariolinin portosunun özetleri keyifli gelmeye başladı
Set oyunu oynatmaya calisiyor ama oynatamiyor. Bikere onu oynamak icin orta sahada onu oynayabilen adam lazim. Yeri geldi savunma arkasina pas, yeri geldi kanatlara, yeri geldimi derine pas. Derine ortadan hic pas yok bizde. Hep kanatlardan in sonra birseyler olsun. Bizim possession ta kendi savunmamizdan itibaren basliyor. Oyun sanki sart apo sanchez kuracak. Al gülüm ver gülüm geri pas kaleciye, sonra kalecide oyun kurmakla meskul olacak. Frankfurt maci gibi top hep bizde ama hep kendi kalemizin önünde top ceviriyoruz. Rakip kale önünde oluncada fikir yok, cözüm yok. Güclü oyun orta saha ile oynanir, topu biran önce oraya ulastiracan ordanda oyun akacak. Bu yüzdende hem hoca artik kafayi buna yormali ve iyi 6 ve 8 sart, önlerindede iyi bir 10.

Saibari bize düsmez mi?

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle bir haber gördüm. Okan Hoca’nın 4 senedir sistemdeki en eksik parça kalıplı atlet ortasaha bence. Bu sene Onyedika işi olursa şaşırmam.

6M takipçili Nijerya haber sitesi de yazmış kaynak ne bilemiyorum tabi

Şu insider bilgiye bi bakın ya. Adeta istihbarat dersi veriliyor suan X'te

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY..

ya öyle demek de haksızlık olur bence. takımı bütün halinde daha önde konumlayıp pres yaptırmak önemsiz bir iş değil. kolay olsa herkes yapar.
ama top ayağımızdayken bildiğin kazmalar topluluğu oluyoruz. bu da bir gerçek. işin kötüsü bu konuda geri gittik. hep bu kadar zayıf değildi. gittikçe daha kötü oldu.

Öndeki adamlara rakibe haldır huldur basmaya çalışın demek bir oyun şekli değil sadece söylemdir ve aptallıktır

Takımın başına sen gel arkadaşlar ilerde basalım diyebilirsin dimi,ee sen presli oyun mu oynattın şimdi,bir şeyi başardın mı ya da,sen o presin gerekliliklerini yerine getireceksin ki evet pres oynuyoruz diyelim
.
Bizim bi kopenhag maçı vardı ya 3-1 döşediğimiz o maçta burak tüm savunmaya tek başına pres yapmak için boydan boya koşturuyodu herkes vay be ne pres yapıyoruz diyodu ama salaklıktan başka bir şey değildi bizim şu anki pres mevzusu aynen bu,hiçbir plan ve çalışma yok umarsızca koşturuyoz osi baba 2 ayağını sokunca yanılgıya düşüyoruz

o değil de bundan 3-4 sene evvel ben fariolinin oynattığı oyundan hazzetmiyordum

sıkıcı geliyordu ve okan hocanın pres oyununu daha çok eviyordum

okan hoca artık presten de at koş at koş koşkoş koşa döndü ki bezdirdi

fariolinin portosunun özetleri keyifli gelmeye başladı
Press dediğin şeyde sahaya yayılım kusursuz olacak. Oyuncuları at gibi kosturmak bize çok ağır ve rezil oyunlar gösterdi. Plansız yapılan pressin, saha yerleşimini maf edip, zaten pas konusunda yetersiz olan takımın, daha fazla pas hatası yapıp, geride eksik kalıp, amatör takımdan bile gol ve goller yiyecek hale gelmesi değildir. Malesef Okan buruk seneyede aynı şekilde devam eder. Saç ekimi için bütçeler fullensin. Bol bol saç baş yolacagiz.

Reşat can da direkt menajerlerden aliyo haberi

Yakın zamanda bi coşku bekliyorum sanedeki gibi biseyler var bana göre

Ama yabancı kaynaklar mühim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt