Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün dedim burda 12+2 diye benle iddialaşanlar vardı, ne İcardi kalmalı ne Torreira duygusal düşünmemek lazım Okan bey mecburen gençleri oynatacak

Torreira kalıyorsa oynayacak demektir
Torreira yanına defansif mi ofansif mi adam bakılır kesici mi box to box mı
Bunun dışında 10 numara şart gözüküyor

Bizde +4 e uyan Nhaga var başka yok sanırım

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

son dk

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu: "Seneye açıkladığımız kuralda değişiklik yok. 12+2 yabancıydı, 10+4 yabancı olacak. Onu geçen seneden ilan etmiştik. O doğrultuda devam ediyoruz."

SON DAKİKA | İbrahim Hacıosmanoğlu: "Yabancı sınırında bir değişiklik olmayacak. Geçen sene yaş sınırında olan 14 yabancıda 2'ydi. Gelecek sezon o 4'e çıkacak. Onu da geçen sene ilan etmiştik. Değişiklik olmayacak."

Vinicius Tobias düşünülebilir sağ beke,
Franculino Dju
Manzambi
Diomande ya da Ordonez stopere

genç oyuncular var oynatacak hocamız var mı sorun orda

Devrede dahi adam gibi 2 tane 2002li bulabilsek şimdi genç kontenjanından devam ettirebilecektik onları ama salak gibi bu konuyu dikkate almadık tabi

Can Uzun Hakan Calhanoglu rotasyona Salih Ozcan sozlesme yeniledi diye biliyorum Ozan Kabak gibi yerli oyunculara agirlik vermek gerekiyor 4 sene ust uste sampiyon olursan zaten yabanci sinirlamasini onune koyarlar.O yuzden yerliler bence en onemlisi suan.Kaan Gunay hatta İlkaydan cikilmasi gerekiyor

10+4 oluyorsa Sanchez, Singo, Sallai, Icardi ve Sara gider. Stopere tas gibi bir sag ayakli lider ve Apoyu yedege yollayabilecek U23 bir sol stoper bulmaliyiz. Sag bek icinde aynisini yapardim. Star bir sag bek, arkasina atletik bir genco. Nhaga ücüncü U23 oyuncu olur ve son kontenjan artik kadronun diger kurulusuna bakar.

Mevzu sadece icardi mi

Sara vs de gidecek

Jakobs

Batrakov
Diouf

İyi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt