Transfer Nöbeti #1 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genç alırsak da çok yetenekli olmak zorunda açıkçası okan buruk için

Boeyi 22 sinde oynattı cokta şey etmemek lazım

Gelecek oyuncu en fazla 22 yaşında olacak zaten
boey de zorunluluktan oynadı , ana kadrodan biri patlamadığı ve zorunlu kalmadığı sürece çok zor oynatması

fbde başkanlık seçimi tamamlanmadan arda güler ve kenan yıldız transferlerini bitirmeliyiz

2si de 2003 sonrası kontenjana uyuyor hem

fb şampiyon olsaydı ne isterse yaparlardı ama biz olunca en çok zarar ne olacaksa o olur bu iş böyle.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boey ve Lang gidince 10 yabancımız kalıyor, hangileri gidecekte transfer yapacağız bakalım

bir önceki tff sınır getirdi onların sınırıyla ve getirdiği hocayla milli takım dkye gitti e be gerizekalı herif güncel düzen işliyorken hangi mantıkla bozuyorsun bu işi yani küfür etmek istemiyorum bu şahıs için valla cezaya değmez hiç aklın da mı yok ya başarılı olduğun düzen , işleyen sistem bozulur mu akılsız herif

10+4 olursa okan bey belki bana musade deyip istifa eder. 4tane oynatmayacagi oyuncuyla nasil ṣampiyonluga oynayacak

Savunma takımı bekleri önermeyelim beklerin haldır huldur hücum etmesi lazım, baskıdan top sürerek çıkabilmesi lazım sportingdeki araujo ya da lorientdeki kouassi gibi.

Biryandanda çok şey edemiyorum, geçen sezona 11 yabancıyla girdik kontenjanı kullanmadık şimdi kontenjan azalmış diyecek halimiz yok, 3 tane çok iyi genç bulunabilir, bonservis bu tarz genç oyunculara verilecek gibi.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fazla takmayin 10+4 sadece bize olmayacak ya. 22 tane yabancisi olan febe dusunsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt