- 4 Ağustos 2009
- 90.755
- 71.947
- 5.188
Icardiyle uzatip osimeni satmaktan baska çare kalmadi
Eee napcaz biz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Icardiyle uzatip osimeni satmaktan baska çare kalmadi
Eee napcaz biz
bari Nedim J.Duran yapılsın insan içine çıkamıyorum şahsıma bu operasyonu yapan @Oğuzhan Sesko'yu kınıyorumNedim V. Duran
Nasıl bir isim abi
Evet ama Oral Şimşir öncelikLivan Burcu listede mi Gökhanim
Bu gerizekali bizi baltalamak icin her seyi yapiyorBu kurala mevcut sözleşmesi olan futbolcular dahil olmayacakmış. Sosyal medya da haberleri girmeye başladı.
Mesela şikecilerde geçen seneki kurala göre sözleşmesi olan nene, brown bu seneki kuralda yaşı tutmasa da devam eden sözleşme nedeni ile uygun olacakmış.
Ne kadar saçma.
Sırf şikecilerin işine yarayacak, bizi de zor durumda bırakmak için getirdikleri o kadar bariz ki.
Tüm kadro planlaması buna göre değişecek şimdi.
Şerefsizler.
7 yabancı saydım 7 yabancı alabiliyoz3 yabancı alacağız yani
Sence Anal Şimşir mi Oral Şimşir miEvet ama Oral Şimşir öncelik
Bu kurala mevcut sözleşmesi olan futbolcular dahil olmayacakmış. Sosyal medya da haberleri girmeye başladı.
Mesela şikecilerde geçen seneki kurala göre sözleşmesi olan nene, brown bu seneki kuralda yaşı tutmasa da devam eden sözleşme nedeni ile uygun olacakmış.
Ne kadar saçma.
Sırf şikecilerin işine yarayacak, bizi de zor durumda bırakmak için getirdikleri o kadar bariz ki.
Şerefsizler.
Bu kurala mevcut sözleşmesi olan futbolcular dahil olmayacakmış. Sosyal medya da haberleri girmeye başladı.
Ne kadar saçma.
Şerefsizler.
Bunlar kim ki oynatmadıkları adamları kiralayalım üstat bizim seviyemizde değillerBu sezon buradan kiralık bakmak lazim![]()
Chelsea FC - Kulüp profili
Kulüp bilgileri: Chelsea (Premier League) ➤ Güncel kadro ve piyasa değerleri ➤ Transferler ➤ Söylentiler ➤ Oyuncu istatistikleri ➤ Fikstür ➤ Haberlerwww.transfermarkt.com.tr
4ü toplam 500 dk süre alırsa başarı sayarım ya da 40m lik Manzambi alacaksın Okan bey mecbur oynatacak7 yabancı saydım 7 yabancı alabiliyoz
Her sene yabanci kuralimi degisir. Eldeki yabancilar ne olacak? Uzun vaadeli kontratlar oluyor. Anlamiyorlar kisitlamayla biyere varamasin alt yapi sistem ve mali destek olacakki alt yapilarda birsey degissin oyuncu kazanalim. Oynatan zaten oynatiyor tr oyuncuyu örnegin biz. Birde orta seker yerli oyunclarin pahalanmasindan baska bi ise yaramiyor bu kural. Artik su sacma kisitlama kalkmali.Bence sıkıntı yok Uğurcan, Baris, Eren. Belki bir Hakan hamlesi gelir Ozan hamlesi gelir Apo var lig için. Neden bu kadar büyütüldü ki
@Oğuzhan Sesko ahbertimi kutlarimbari Nedim J.Duran yapılsın insan içine çıkamıyorum şahsıma bu operasyonu yapan @Oğuzhan Sesko'yu kınıyorum