Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Real 150m pound istiyomuş lpol yoklamışMbappe fırsatı cikar mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Real 150m pound istiyomuş lpol yoklamışMbappe fırsatı cikar mi
Brahim diaz
Golovin
Bernardo
buendia
gsmizin 10 nosu bu 4 yiğitten biri olmalı
zaman kaybı ya mümkün değil
zaman kaybı ya mümkün değil
yıllardır olmayacak adamların peşinde koşup alamayıp eylüle kalıyoruz baydı bu iş
Batrakov'u ozellikle istiyorum.Hoca genc oyuncu konusunda fobisi olan biri ama oraya Mukau ve mesela Batrakov alinsa, iki nispeten yasina gore tecrubeli ve kiymetli oyuncular. Artik bunlari da yedek oturtmaz diye umuyorum. Keske gidip pat diye onune koyan bir yonetim olsa hic Agustos aylarini beklemeden.
Geçen gün okan buruk boy olarak lamine yamalın ilgi alanına girebilir falan diyorduGözüm üzerinde Sadri! Yaptığın tek hata da kalemini kıracağım.
Adamın dilinden anlayan oyuncu yokki takımda attığı ara paslara bakıp kalıyor barış yunussane ligde 7 gol 5 asist yapmış bu ne EMRAH BAŞSAN istatistiği mi
çağırıldı bizim MT yeBu cocuk bu kadar iyiyse Milli Takim'a alalim. Niye almiyoruz? Yoksa Iskandinav Milli Takimi'nda mi oynuyor?
milli takım seçimini yapmadı. türkiye'yi seçince türk sayılır.+4 varken Umit Akdag sol stoper icin kadroya dahil olmali Apo arkasina. Hem apo dinlenir hem bu cocuk takima monte olur.
+4 Rumen gorundugu icin diyorum
yeni adımdan dolayıNedim'lerin V.rduranı bulun bana